«Φυλακισμένες» στο σπίτι τους επί 22 χρόνια δύο γυναίκες στο Ρέθυμνο! - iefimerida.gr

«Φυλακισμένες» στο σπίτι τους επί 22 χρόνια δύο γυναίκες στο Ρέθυμνο!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα οικογενειακό δράμα, που θυμίζει την προ δεκαετιών ιστορία στο Κωσταλέξι, αποκαλύφθηκε στην Κρήτη. Δύο γυναίκες ζούσαν «φυλακισμένες» στο σπίτι τους στο Ρέθυμνο επί δύο δεκαετίες. Πρόκειται για μία 40χρονη και τη μικρότερη αδερφή της, η οποία αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Επί 22 χρόνια οι δύο γυναίκες δεν έβλεπαν το φως του ήλιου: αν και δεν ζούσαν κλειδωμένες στο σπίτι, το καθεστώς τρόμου που είχε καλλιεργήσει ο πατέρας τους ήταν αρκετό.

Το θέμα ήρθε στη δημοσιότητα έπειτα από καταγγελία δημοσιογράφου του Ράδιο Κρήτη, σύμφωνα με την οποία τις τελευταίες ημέρες οι δύο γυναίκες κατάφεραν να φύγουν από το σπίτι τους για το Ηράκλειο. Ο εισαγγελέας που ενημερώθηκε ζήτησε τη σύλληψη του πατέρα, κάτι που δεν έγινε άμεσα, αλλά πραγματοποιήθηκε σήμερα έπειτα από τη διάσταση που πήρε το θέμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ