Το πρόγραμμα των διακοπών ρεύματος σε όλη την Ελλάδα - iefimerida.gr

Το πρόγραμμα των διακοπών ρεύματος σε όλη την Ελλάδα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αργά το απόγευμα, η ΔΕΗ ανακοίνωσε το πρόγραμμα διακοπών του ηλεκτρικού ρεύματος στο λεκανοπέδιο Αττικής, τη Θεσσαλονίκη και άλλες περιοχές της χώρας. Οι διακοπές γίνονται εξαιτίας των απεργειακών κινητοποιήσεων της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ και έχουν ως εξής:

http://www.dei.gr/

Πάντως η κυβέρνηση αποκλείει οποιαδήποτε περαιτέρω ενίσχυση του ασφαλιστικού ταμείου της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε σήμερα ότι «δεν τίθεται θέμα επιπλέον επιχορήγησης του ασφαλιστικού ταμείου των εργαζομένων της ΔΕΗ, πέραν των όσων υποχρεώσεων έχει αναλάβει το Δημόσιο». Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Μόσιαλος τόνισε πως δεν θα δοθεί καμία περαιτέρω ενίσχυση στο ασφαλιστικό ταμείο της ΓΕΝΟΠ, ενώ θα προωθηθεί και η πώληση του 17% της ΔΕΗ.

Σχετικά με την απεργία της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, ο κ. Μόσιαλος ανέφερε ότι δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής σοβαρά προβλήματα και θα αντιμετωπίσουμε τα θέματα ανάλογα με την εξέλιξη της απεργίας. Επανέλαβε δε ότι η θέση της κυβέρνησης για πώληση ποσοστού 17% της ΔΕΗ παραμένει, όπως έχει συμπεριληφθεί στο Μεσοπρόθεσμο.

Θυμ'ίζουμε ότι η τηλεφωνική γραμμή ενημέρωσης καταναλωτών για τις διακοπές ρεύματος είναι 210 9298100.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ