CINETROLL: Άδειες οι αίθουσες για άλλη μια εβδομάδα (και μια «Ματζουράνα» στον πάτο) - iefimerida.gr

CINETROLL: Άδειες οι αίθουσες για άλλη μια εβδομάδα (και μια «Ματζουράνα» στον πάτο)

CINETROLL: Άδειες οι αίθουσες για άλλη μια εβδομάδα (και μια «Ματζουράνα» στον π
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O Τάσος (ΤΑΖ) Θεοδωρόπουλος αντιμέτωπος με επικίνδυνα χαμηλούς αριθμούς και εισπράξεις. Σε μια χώρα που σταμάτησε να πηγαίνει σινεμά;

Καμία αλλαγή από την πολύ θλιβερή εισπρακτική εικόνα της προηγούμενης εβδομάδας με το σύνολο των εισιτηρίων να πέφτει ακόμα πιο κάτω αφού μόλις 69.191 Έλληνες πήγαν σε μια κινηματογραφική αίθουσα το τετραήμερο που μας πέρασε.

Και νικητή (αν μπορείς να μιλήσεις για νικητή με αυτές τις εισπράξεις) το «Scary Movie 5». Μια ταινία για την οποία δεν έγινε καν δημοσιογραφική προβολή, για ευνόητους λόγους. Και δεν χρειαζόταν κι' όλας εφόσον το κοινό του «Scary Movie» σίγουρα δεν είναι το κοινό που θα διαβάσει μια κριτική για να επιλέξει αν θα δει την ταινία του ή όχι.

Καταστροφή για την ελληνική «Ματζουράνα» της Όλγας Μαλέα σε τρεις μόλις αίθουσες με σύνολο μόλις 651 εισιτήρια. Και έκπληξη στην πέμπτη θέση μια ταινία που δεν προβλήθηκε ως κανονική διανομή, αλλά ως preview, το 3D ψηφιακό animation, The Croods.

Πιο αναλυτικά, για το τετραήμερο 11 – 14 Απριλίου, η πρώτη πεντάδα στο ελληνικό box office, διαμορφώθηκε ως εξής:

1. SCARY MOVIE 5: 14.739 εισιτήρια

2. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ: 10.673 εισιτήρια

3. ΤΖΑΚ, Ο ΚΥΝΗΓΟΣ ΓΙΓΑΝΤΩΝ: 8.898 εισιτήρια (35.113 σύνολο)

4. ΤΟ ΣΩΜΑ: 5.607 εισιτήρια

5. OI CROODS: 4.798 εισιτήρια

Αδιάφορη η σούμα και στο αμερικάνικο box office me πρώτο το βιογραφικό μπέιζμπολ - δράμα «42» που αφηγείται τη ζωή του αφροαμερικάνου θρύλου του αθλήματος Τζάκι Ρόμπινσον. Ναι όπως κατάλαβες μία από τις ταινίες που απευθύνονται μάλλον αποκλειστικά στο αμερικάνικο κοινό.

Και αρνητική έκπληξη το ιδιαίτερα χαμηλό άνοιγμα του «Scary Movie 5» με σύνολο εισιτηρίων μισό από αυτά που έκανε η προηγούμενη ταινίας της σειράς στο «άνοιγμα» της. Γεγονός που μάλλον σημαίνει και τον τερματισμό του franchise. Πιο αναλυτικά, η πρώτη πεντάδα στο αμερικάνικο box office για το τριήμερο 12 - 14 Απριλίου, διαμορφώθηκε ως εξής:

1. 42: 27,5 εκατ. δολάρια

2. SCARY MOVIE 5: 14,2 εκατ. δολάρια

3. ΟΙ CROODS:13,1 εκατ. δολάρια (142 σύνολο)

4. G.I.JOE, ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ: 10,9 εκατ. δολάρια (103 σύνολο)

5. ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ: 9,49 εκατ. δολάρια (41,5 σύνολο)

*** ακολουθήστε τον ΤΑΖ στο www.facebook.com/tazthebuzz ή στο www.twitter.com/klarinabourana. Κάντε LIKE στην επίσημη σελίδα του fb www.facebook.com/SigaikaProductions για να μαθαίνετε όσα χρειάζεστε, προκειμένου να καίτε τον εγκέφαλο (των άλλων) ή επικοινωνήστε με το terra_gelida@hotmail.com για μέιλ και υποθέσεις προσωπικής εκδίκησης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ