Το γηραιότερο θύμα του ματωμένου μαραθωνίου της Βοστώνης μιλάει για την εμπειρία του - iefimerida.gr

Το γηραιότερο θύμα του ματωμένου μαραθωνίου της Βοστώνης μιλάει για την εμπειρία του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένας ηλικιωμένος κύριος, με πορτοκαλί φανέλα, πέφτει στο έδαφος. Αυτή ήταν η πρώτη εικόνα που είχαν όλοι όσοι παρακολουθούσαν στην τηλεόραση τον μαραθώνιο της Βοστώνης. Ο Μπιλ Ίφρινγκ απείχε μόλις λίγα μέτρα από τον τερματισμό, αλλά και από το σημείο όπου σημειώθηκαν οι εκρήξεις, με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος και η φωτογραφία του να κάνει το γύρο του κόσμου.

Αν και όσοι παρακολουθούσαν φοβήθηκαν τα χειρότερα, ο 78χρονος δεν τραυματίστηκε. Και μάλιστα σηκώθηκε λίγα λεπτά αργότερα για να ολοκληρώσει τον αγώνα του!

«Ένιωσα τα πόδια μου σαν... βρασμένα μακαρόνια. Το κύμα χτύπησε το σώμα μου. Ήξερα ότι θα πέσω. Απλά με πρόδωσαν τα πόδια μου», είπε ο συνταξιούχος οικοδόμος. Αμέσως έτρεξαν δίπλα του αστυνομικοί για να τον βοηθήσουν, αλλά αφού ξεπέρασε τη ζαλάδα από το αρχικό σοκ, σηκώθηκε ξανά στα πόδια του και πέρασε τη γραμμή του τερματισμού. «Δεν σκέφτηκα ούτε στιγμή να μην ολοκληρώσω τον αγώνα μου. Μετά από 42 χιλιόμετρα δεν σταματάς εκεί!», είπε ο βετεράνος του μαραθωνίου.

Έπρεπε να περπατήσει έξι τετράγωνα, να επιστρέψει στο ξενοδοχείο του και να ανοίξει την τηλεόραση για να αντιλήφθεί το μέγεθος της τραγωδίας. «Ήταν πολύ κοντά μου. Σίγουρα τρόμαξα!», είπε ο 78χρονος, νιώθοντας ευτυχής που τη γλίτωσε μόνο με μερικές γρατσουνιές στο γόνατο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ