Η κόρη της Madonna, Lourdes, έχει αγόρι και η είδηση τρέλανε το διαδίκτυο [εικόνες] - iefimerida.gr

Η κόρη της Madonna, Lourdes, έχει αγόρι και η είδηση τρέλανε το διαδίκτυο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ περίπου και ένα μήνα, ταιριάζουν πολύ - τουλάχιστον στυλιστικά - και δεν έχουν κανένα πρόβλημα να βγούν μαζί με τον πατέρα της Lourdes, τον Carlos Leon.

Μπορεί η μητέρα Madonna να πιστεύει πως η κόρη της είναι μικρή ακόμα για έρωτες, αλλά η Lourdes έχει άλλη άποψη από τη μέρα που γνώρισε τον Timothee Chalamet.

O 17χρονος Timothee Chalamet έχει αποκτήσει μία σχετική δημοσιότητα μιας και πρωταγωνιστεί στη σειρά Homeland, αλλά μάλλον θα πρέπει να αρχίζει να συνηθίζει πως θα βλέπει το πρόσωπό του ακόμα πιο συχνά στα media.

Οι δυο γνωρίστηκαν στο LaGuardia High School of Music & Art & Performing Arts στη Νέα Υόρκη. Φωτογραφία μάλιστα που κυκλοφόρησε στο internet τους δείχνει και τους δύο σε μουσική παράσταση του σχολείου τους, όπου έπαιξαν.

Η κόρη της Madonna, Lourdes, έχει αγόρι και η είδηση τρέλανε το διαδίκτυο [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Η κόρη της Madonna, Lourdes, έχει αγόρι και η είδηση τρέλανε το διαδίκτυο [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ