Ασυνείδητος επιχείρησε να εκμεταλλευτεί τη φρίκη στη Βοστώνη μέσω twitter - iefimerida.gr

Ασυνείδητος επιχείρησε να εκμεταλλευτεί τη φρίκη στη Βοστώνη μέσω twitter

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όλος ο πλανήτης παρακολουθεί σοκαρισμένος τις τελευταίες ώρες τα τεκταινόμενα στη Βοστώνη. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιοι που δυστυχώς δεν συγκινούνται από τον ανθρώπινο πόνο. Ασυνείδητος, δίχως καν να έχει περάσει μία ώρα από τη στιγμή των εκρήξεων στο μαραθώνιο της αμερικανικής πόλης, δημιούργησε ψεύτικο λογαριασμό στο twitter.

Με το όνομα @_BostonMarathon, η παύλα είναι η μόνη διαφορά από τον επίσημο λογαριασμό, και φέροντας το λογότυπο της διοργάνωσης ανέφερε ότι είναι ο ανεπίσημος λογαριασμός στο twitter για τον κορυφαίο αγώνα. Στα tweet ανέφερε πως θα δοθεί ένα δολάριο για κάθε retweet ώστε το ποσό να διατεθεί στα θύματα των εκρήξεων. Αυτό και μόνο το μήνυμα έγινε retweet 65.000 φορές!

Δεν άργησαν όμως να... πέσουν οι μάσκες. Πολλοί χρήστες της σελίδας κοινωνικής δικτύωσης αντιλήφθηκαν πως πρόκειται για απατεώνα, ή απλά για άτομο με αρρωστημένο χιούμορ και προειδοποίησαν κι άλλους να προσέχουν.

Μερικές ώρες αργότερα το twitter απενεργοποίησε το συγκεκριμένο λογαριασμό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ