Ομπάμα: Ας προσευχηθούμε όλοι απόψε για τη Βοστώνη - iefimerida.gr

Ομπάμα: Ας προσευχηθούμε όλοι απόψε για τη Βοστώνη

Ομπάμα: Ας προσευχηθούμε όλοι απόψε για τη Βοστώνη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο διάγγελμά του μετά τις εκρήξεις στην πόλη της Βοστώνης, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα είπε ότι «δεν ξέρουμε ακόμα ποιος το έκανε αυτό και γιατί. Ο κόσμος δεν πρέπει να βιάζεται να βγάζει συμπεράσματα. Ομως, θα βρούμε ποιοι το έκαναν και γιατί».

Παράλληλα τόνισε πως το FBI και οι τοπικές αρχές συνεχίζουν τις έρευνες και καταβάλλουν προσπάθεια για να βρουν περισσότερα στοιχεία για τις εκρήξεις. «Σας διαβεβαιώνω ότι θα διερευνήσουμε εκ βαθέων την υπόθεση και ο ένοχος ή οι ένοχοι θα συλληφθούν, θα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη και θα λογοδοτήσουν για τις πράξεις τους», πρόσθεσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ.

«Η Βοστώνη είναι μια "σκληρή" πόλη, το ίδιο και οι κάτοικοί της. Ο αμερικανικός λαός θα είναι κοντά τους, με όποιο τρόπο μπορεί. Ας προσευχηθούμε όλοι απόψε για τη Βοστώνη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ