Κεδίκογλου: Τα πηγαίνουμε καλύτερα αλλά το 2013 θα είναι δύσκολη χρονιά - iefimerida.gr

Κεδίκογλου: Τα πηγαίνουμε καλύτερα αλλά το 2013 θα είναι δύσκολη χρονιά

Κεδίκογλου: Τα πηγαίνουμε καλύτερα αλλά το 2013 θα είναι δύσκολη χρονιά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύσκολη χρονιά για την Ελλάδα θα είναι και το 2013 υποστήριξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου τονίζοντας ωστόσο ότι ήδη υπάρχουν θετικά δείγματα για την ανάκαμψη.

Μάλιστα υποστήριξε ότι σημείο καμπής για την οικονομία είναι το καλοκαίρι, ενώ σημείωσε ότι η επανεκκίνηση των μεγάλων οδικών έργων, η ενίσχυση της ρευστότητας στην αγορά με συνολικά 1 δισ. ευρώ σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, το ΕΣΠΑ που θα αρχίσει να τρέχει με την ολοκλήρωση της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών και οι αποκρατικοποιήσεις που μπαίνουν στην τελική τους ευθεία θα ενισχύσουν την οικονομία.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ και αναφερόμενος στο διάγγελμα του πρωθυπουργού τη Δευτέρα, ο κ. Κεδίκογλου επισήμανε ότι «ο κ. Σαμαράς είπε ότι πηγαίνουμε καλύτερα, έχουμε τα πρώτα δείγματα και ότι οι θυσίες πιάνουν τόπο».

«Δίνουμε μάχη στο εσωτερικό και εξωτερικό, πρώτος μεγάλος εχθρός είναι η ανεργία» τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Για το ζήτημα του Δημοσίου, ο κ. Κεδίκογλου τόνισε ότι όσες υποχρεωτικές απομακρύνσεις υπάρχουν (...) τόσες ισάριθμες προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ θα γίνουν, και θα ισχύσει η αναλογία απομάκρυνσης - πρόσληψης ένας προς έναν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ