Διαψεύδει τον... εαυτό του ο Κύπριος ηθοποιός που «γλίτωσε το κούρεμα» - iefimerida.gr

Διαψεύδει τον... εαυτό του ο Κύπριος ηθοποιός που «γλίτωσε το κούρεμα»

Διαψεύδει τον... εαυτό του ο Κύπριος ηθοποιός που «γλίτωσε το κούρεμα»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ανάρτησή του στο λογαριασμό που διατηρεί στο facebook, όπου δήλωνε πως είχε πληροφορίες για το επερχόμενο κούρεμα καταθέσεων στην Κύπρο και έβγαλε από τη χώρα αρκετές χιλιάδες ευρώ, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις.

Ο Κύπριος ηθοποιός Κωστάκης Κωνσταντίνου με νέο του post πήρε πίσω όσα είπε, υποστηρίζοντας πως έκανε πλάκα.

«Αυτό που έγραψα είναι ψέμα. Πιστέψατε πραγματικά, ότι έβγαλα λεφτά στο εξωτερικό; Γιατί μέσα στον πανικό μας γινόμαστε ευκολόπιστοι σε φήμες και ανεξέλεγκτες διαδόσεις, ήθελα απλά με το χιούμορ μου να σας πω, να μην πιστεύετε οτιδήποτε ακούτε ή διαβάζετε που δεν είναι επίσημο» έγραψε.

Και πρόσθεσε: «Μην πιστεύετε τα διάφορα site όπου ο στόχος τους είναι να μας πανικοβάλουν. Αν είχα 875 χιλιάδες θα ήμουν στο Μαϊάμι ξαπλωμένος κάτω από μια φοινικιά».

Σε ερώτηση δημοσιογράφου πώς μπορεί να κάνει τέτοιου είδους πλάκα την ώρα που οι συμπολίτες του υποφέρουν είπε ότι έκανε αυτή την πλάκα γιατί αυτές τις ώρες χρειάζεται να κάνουμε και πλάκα και να έχουμε χιούμορ αλλιώς θα πεθάνουμε.

.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ