Η μνηστή του Κριστιάνο Ρονάλντο αρνήθηκε να σκίσει τη φανέλα του Μέσι που της έδωσε ο ρεπόρτερ Τσίλι [βίντεο] - iefimerida.gr

Η μνηστή του Κριστιάνο Ρονάλντο αρνήθηκε να σκίσει τη φανέλα του Μέσι που της έδωσε ο ρεπόρτερ Τσίλι [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην Ελλάδα βρίσκεται αυτές τις ημέρες το διάσημο μοντέλο και μνηστή του δημοφιλούς ποδοσφαιριστή Κριστιάνο Ρονάλντο, Ιρίνα Σάικ.

Το πανέμορφο μοντέλο από τη Ρωσία μίλησε στους δημοσιογράφους για τις εντυπώσεις της από την Ελλάδα και την κρίση που υπάρχει στη χώρα, αλλά αρνήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις για την προσωπική της ζωή.

Οπως είπε, τη χαροποιεί που δεν υπάρχει η αίσθηση της κρίσης και όλοι οι άνθρωποι γελούν και είναι χαρούμενοι, με την Ιρίνα Σάικ να δηλώνει μάλιστα πως αισθάνεται πως βρίσκεται στο σπίτι της.

Οταν όμως ο δημοσιογράφος του Star Νίκος Τσιλιπουνιδάκης της... πρόσφερε μια φανέλα του «αντιπάλου» Λιονέλ Μέσι για να την ψαλιδίσει, εκείνη αρνήθηκε να το κάνει και περιορίστηκε σε μια... ψαλιδιά στα μαλλιά του ρεπόρτερ Τσίλι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ