Στρουμφίστε στην Ισπανία τώρα - iefimerida.gr

Στρουμφίστε στην Ισπανία τώρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Νότιος Ισπανία φημίζεται για τις σμαραγδένιες θάλασσες της και τις υπέροχες παραλίες. Ο κόσμος σε εκείνες τις περιοχές έχει πολλά κοινά με τους κατοίκους της Ελλάδας, εξάλλου πάντα οι μεσογειακοί λαοί είχαν κάτι το ξεχωριστό.

Τώρα όμως, ο νότος της Ισπανίας θα έχει κάτι παραπάνω που θα καταπλήξει τους πάντες και θα μας δώσει άλλον έναν λόγο να τον επισκεφτούμε. Το πρώτο και μοναδικό Στρουμφοχωριό θα υπάρχει στην περιοχή Juzcar, ένα χωριό κοντά στην Μάλαγα.

Η Sony επέλεξε να κάνει την πρώτη παγκόσμια πρεμιέρα της νέας της ταινίας Smurf 3D στο χωριό Juzcar και στα πλαίσια αυτής της γιορτής έβαψε όλα τα σπίτια του χωριού μπλε! Βέβαια και οι κάτοικοι δεν θα μπορούσαν να μείνουν έξω από αυτή την γιορτή και τριγυρνούν και οι ίδιοι ντυμένοι σαν στρουμφάκια στους δρόμους του μικρού χωριού.

Η Sony χρειάστηκε περίπου 12 μπογιατζήδες και παραπάνω από 4.000 λίτρα μπογιάς(!!!) για να βάψει το χωριό. Αφού τελειώσει η πρεμιέρα της ταινίας, η Sony έχει δεσμευτεί ότι θα επαναφέρει όλα τα σπίτια στην πρότερη τους κατάσταση. Το πάρτι θα συνεχιστεί στο χωριό Juzcar μέχρι τον Σεπτέμβριο.

Οπότε μην χάνετε χρόνο, στρουμφίστε στο χωριό Juzcar προλαβαίνοντας τον Δρακουμέλ! Ο χάρτης για το χωριό των Στρούμφ περιμένει να σας αποκαλύψει τα μυστικά του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ