Η συμφωνία με την Τρόικα άλλαξε τα «σχέδια» του Μανιτάκη - iefimerida.gr

Η συμφωνία με την Τρόικα άλλαξε τα «σχέδια» του Μανιτάκη

Η συμφωνία με την Τρόικα άλλαξε τα «σχέδια» του Μανιτάκη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η τελευταία επίσκεψη της Τρόικα είχε άμεσα αποτελέσματα στο καθημερινό πρόγραμμα του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνη Μανιτάκη, καθώς το θέμα των αποχωρήσεων δημοσίων υπαλλήλων ήταν το βασικότερο στην ατζέντα των συζητήσεων ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Οι προσπάθειες για συμφωνία ήταν μακρές και δύσκολες, ενώ όπως τονίζουν στελέχη της κυβέρνησης, κανείς δεν ήξερε που θα «οδηγήσουν» στο τέλος.

Μάλιστα, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης ήταν προγραμματισμένο να μιλήσει από το βήμα του συνεδρίου του Economist το μεσημέρι της Δευτέρας, κάτι που όμως δεν έγινε χωρίς... περιπέτειες.

Συγκεκριμένα, η συμφωνία ανάμεσα στην κυβέρνηση και την Τρόικα, που ανακοινώθηκε από τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα στο ίδιο συνέδριο, ανάγκασε τον Αντώνη Μανιτάκη να αλλάξει την ομιλία που είχε προγραμματίσει να κάνει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ομιλία τρόικα Economist Αντώνης Μανιτάκης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ