«Είχα κόκκινο μουσάκι κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης μου», δηλώνει η Ντρου Μπάριμορ - iefimerida.gr

«Είχα κόκκινο μουσάκι κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης μου», δηλώνει η Ντρου Μπάριμορ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τις απρόσμενες αλλαγές που είδε να συμβαίνουν στο κορμί της κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της μίλησε η 38χρονη Ντρου Μπάριμορ.

«Απέκτησα ένα πανέμορφο μουσάκι. Το όποιο ήταν κατακόκκινο. Προσπαθούσα να το καλύψω με κονσίλερ, ένα προϊόν του οποίου τότε συνειδητοποίησα πλήρως την αξία. Πλέον αν έμενα ναυαγός σε ένα έρημο νησί, αυτό θα ήταν το προϊόν που θα ήθελα να έχω μαζί μου». Αυτό δήλωσε η -απρόσμενα αποκαλυπτικη- σταρ του Charlie's Angels στο περιοδικό In Touch.

Ενώ δεν δίστασε να μιλήσει και για τα επιπλέον κιλά που έχει πάρει μετά την γέννηση της κόρης τους, Όλιβ, τον περασμένο Σεπτέμβριο «Κατάφερα να χάσω κάποια. Και προσέχω τον εαυτό μου. Αλλά δεν πρόκειται ποτέ να είμαι εκείνο το είδος γυναίκας που μιλά για δίαιτες και ασκήσεις γυμναστικής. Επίσης, θα προτιμούσα να αυτοκτονήσω παρά να με φωτογραφήσουν να φοράω μπικίνι αυτή την στιγμή».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντρου Μπαριμορ In Touch
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ