Nissan: Πιο φτηνό σπορ κουπέ, μικρότερο από το 370Ζ - iefimerida.gr

Nissan: Πιο φτηνό σπορ κουπέ, μικρότερο από το 370Ζ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Nissan 370Z είναι ένα εξαιρετικό σπορ αυτοκίνητο αλλά κινείται σε μια κατηγορία τιμής που δεν αφορά τους περισσότερους. Έτσι η ιαπωνική εταιρεία σχεδιάζει να παρουσιάσει άμεσα, πιθανότατα στην έκθεση του Τόκιο, ένα μικρότερο και φθηνότερο σπορ κουπέ.

Μπορεί ακόμα να μην έχουν διαρρεύσει στοιχεία και πληροφορίες, αλλά θεωρείται βέβαιο πως αισθητικά θα βασιστεί στο πρωτότυπο Nissan Esflow των φωτογραφιών μας, που είχε κλέψει την παράσταση στην τελευταία έκθεση αυτοκινήτων στην ιαπωνική πρωτεύουσα (2011). Κρίνοντας από αυτό η εμφάνιση του μικρού σπορ κουπέ της Nissan αναμένεται εντυπωσιακή, ενώ η διάταξη των θέσεων στο εσωτερικό του θα είναι η κλασική για αυτοκίνητα του είδους 2+2.

Φυσικά ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει τίποτα σχετικά και με τη μηχανολογική του υπόσταση, αν και θεωρείται κάτι παραπάνω από βέβαιο πως θα υπάρχει μια ηλεκτρική ή μια υβριδική έκδοσή του. Ίσως και οι δύο, ενώ η απόδοσή του, είτε έτσι είτε αλλιώς, θα απέχει σημαντικά από τους 331 ίππους που έχει να επιδείξει σήμερα το 370Ζ. Αλλιώς ένα πιο μικρό και προσιτό κουπέ από τη Nissan δεν θα είχε νόημα.

Nissan: Πιο φτηνό σπορ κουπέ, μικρότερο από το 370Ζ | iefimerida.gr 0
Nissan: Πιο φτηνό σπορ κουπέ, μικρότερο από το 370Ζ | iefimerida.gr 1
Nissan: Πιο φτηνό σπορ κουπέ, μικρότερο από το 370Ζ | iefimerida.gr 2
Nissan: Πιο φτηνό σπορ κουπέ, μικρότερο από το 370Ζ | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ