Τα ζώδια της Δευτέρας 15 Απριλίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Δευτέρας 15 Απριλίου

Τα ζώδια της Δευτέρας 15 Απριλίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Απομακρυνθείτε από κάποιες επιλογές σας που δεν σας οριοθετούν, αλλά απλώς σας καταπιέζουν. Δημιουργούνται πλέον οι κατάλληλες συνθήκες που μπορούν να σας δώσουν ενδιαφέρουσες ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα. Επεξεργαστείτε τους στόχους σας, προετοιμάστε τα σχέδιά σας για να είστε έτοιμοι να τα πραγματοποιήσετε όταν θα είναι κατάλληλες οι συνθήκες. Θα αντιμετωπίσετε αρκετά προβλήματα στο οικογενειακό σας περιβάλλον, γι΄αυτό βάλτε τα δυνατά σας, για να φέρετε θεαματικά αποτελέσματα. Θωρακιστείτε με αυτοπεποίθηση και οπλιστείτε με υπομονή για να ανταπεξέλθετε στις όποιες υποχρεώσεις προκύψουν στον επαγγελματικό σας τομέα.

Ταύρος

Θα πρέπει όμως, να λάβετε υπ΄ όψιν όλες τις παραμέτρους και με γνώμονα την λογική να κινηθείτε ανάλογα. Θα προκύψουν σημαντικές ευκαιρίες στα επαγγελματικά σας, αλλά θα πρέπει να τις αξιολογήσετε με προσοχή και να κινηθείτε αναλόγως. Παράλληλα δεν πρέπει να αναλάβετε νέα οικονομικά ρίσκα και να επενδύσετε τα χρήματα σας χωρίς προηγουμένως να σιγουρευτείτε ότι δεν θα έχετε σημαντικές απώλειες γιατί θα χαλάστε τις ισορροπίες που με τόσο κόπο έχετε καταφέρει. Παρόλα αυτά η σχέση σας με τον ερωτικό σας σύντροφο θα βρίσκεται σε ισορροπία. Χρειάζεται όμως μεθοδικότητα και υπομονή γιατί οι συνθήκες δεν είναι ακόμη οι ιδανικές.

Δίδυμοι

Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι το ότι δεν ευνοούνται τόσο τα νέα σχέδια , αλλά, όσα έχετε εδώ και καιρό επεξεργαστεί και οργανώσει καλά. Θα προβείτε σε συζητήσεις και συμφωνίες με άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, που αφορούν θέματα ακίνητης περιουσίας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, η έντονη ανασφάλεια που θα έχετε δεν θα σας αφήσει να κινηθείτε όπως θέλατε. Στα ερωτικά σας εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις, θα προσπαθήσετε να λύσετε τα προβλήματα που έχετε και να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα με τον σύντροφο σας. Στον αισθηματικό τομέα τα δεδομένα δείχνουν να είναι ουδέτερα.

Καρκίνος

Αν υπάρξουν προβλήματα με τον ερωτικό σας σύντροφο με λίγη καλή διάθεση θα μπορέσετε να κρατήσετε ισορροπίες. Έτσι προβλέπονται ευχάριστες στιγμές με τα πρόσωπα της οικογένειάς σας, Δεν αποκλείετε πολλοί από εσάς να ασχοληθείτε και με την διακόσμηση του σπιτιού, ή κάποιες μικροεπισκευές. Μη διστάσετε να κάνετε πράγματα για να αυξήσετε τα έσοδα σας φίλοι μου. Όσοι είσαστε μόνοι και αναζητάτε ένα άνθρωπο στη ζωή σας, τα άστρα προβλέπουν ότι θα έχετε χρόνο στη διάθεση σας να χαλαρώσετε, να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε και να κάνετε νέες γνωριμίες που θα σας συναρπάσουν. Στα προσωπικά σας οι δεσμευμένοι θα βγάλετε ζήλιες και θα θελήσετε να επιβάλλετε τις απόψεις και τις επιθυμίες σας με το ζόρι στον σύντροφο σας.

Λέων

Στα αισθηματικά οι δεσμευμένοι θα σας δοθεί η ευκαιρία να πλησιάσετε περισσότερο τον σύντροφο σας και να διαλύσετε τα σύννεφα που υπήρχαν μέσα στη σχέση σας και να παραδεχτείτε τα λάθη που έχετε κάνει. Στα οικονομικά σας να είστε προσεκτικοί με τις συναλλαγές που έχετε με τρίτους, εφορία, δημόσιο γιατί θα υπάρξουν κάποια μπερδέματα. Στο εργασιακό σας περιβάλλον θα παρουσιαστούν κάποιες προτάσεις τις οποίες θα τις συζητήσετε με τους συνεργάτες σας και θα αναζητήσετε καινούργιους τρόπους για να βελτιώσετε τις συνθήκες που επικρατούν στη δουλειά σας. Στον ερωτικό τομέα αποφύγετε ανταγωνισμούς με το σύντροφο σας. Τα ζητήματα καριέρας απορροφούν πολύ από τον χρόνο και την ενέργειά σας με αποτέλεσμα να μην αφήνουν πολλά περιθώρια στον αισθηματικό – προσωπικό τομέα.

Παρθένος

Έχετε κοντά σας αγαπημένα πρόσωπα που ενδιαφέρονται για εσάς και σας στηρίζουν. Κρατήστε επιφυλακτική στάση στις καινούργιες γνωριμίες και μην προχωρήσετε αμέσως, γιατί μπορεί να πληγωθείτε αργότερα. Οι αδέσμευτοι προσέξτε μην μπερδέψτε τον έρωτα με την φιλία. Προς το τέλος της βδομάδας θα γνωρίσετε ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν μελλοντικά στην επέκταση της δουλειάς σας. Στην προσωπική σας ζωή οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα πρέπει να μάθετε να τηρείτε τις υποσχέσεις που δίνεται στο ταίρι σας γιατί θα έχετε γκρίνιες και προστριβές μεταξύ σας.

Ζυγός

Για αυτό διώξτε οτιδήποτε ανασφάλειες και φοβίες έχετε και προχωρήστε ακάθεκτοι για να κατακτήσετε την κορυφή. Θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να εκφραστείτε καλύτερα και θα πετύχετε θετικά αποτελέσματα με την εφαρμογή των σχεδίων σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, ίσως μια σχέση που σας απογοήτευσε στο παρελθόν θα σας ξαναδοθεί η ευκαιρία να ανθήσει! Παράλληλα θα κάνετε καινούργιες γνωριμίες που θα σας ενθουσιάσουν. Στα ερωτικά σας όσοι έχετε μια μόνιμη σχέση πλησιάστε περισσότερο τον σύντροφο σας και σταθείτε στα προβλήματα που τον απασχολούν. Στον ερωτικό σας τομέα οι δεσμευμένοι του ζωδίου, κάποιες κοντινές αποδράσεις θα βοηθήσουν τη σχέση σας να ανανεωθεί.

Σκορπιός

Είναι ένα πολύ θετικό διάστημα για να εξετάσετε κάποιες προτάσεις που σας έχουν γίνει για επενδύσεις. Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες που αν τις εκμεταλλευτείτε σωστά θα μπορέσετε να διεκδικήσετε ΄τα θέλω ΄ σας με επιτυχία ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας. Να ξέρετε ότι αν το χειριστείτε καλά, θα σας βοηθήσουν να επεκτείνετε τη δουλειά σας. Όσο μπορείτε μην δίνετε αφορμές για σχόλια. Στα ερωτικά σας, οι δεσμευμένοι θα κάνετε ένα απολογισμό της σχέσης σας και θα βγάλετε χρήσιμα συμπεράσματα, που θα σας οδηγήσουν στο να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για ένα κοινό μέλλον με το ταίρι σας.

Τοξότης

Δώστε χρόνο στον εαυτό σας να προσαρμοστεί στις καινούργιες καταστάσεις που θα υπάρξουν στη ζωή σας και μην κάνετε σπασμωδικές κινήσεις πάνω στα νεύρα σας. Κινηθείτε συντηρητικά και αφήστε τα όποια νέα ξεκινήματα για αργότερα. Οι αδέσμευτοι αυτές τις μέρες δεν αποκλείονται οι επανασυνδέσεις αλλά και οι καινούργιες σχέσεις. Στα επαγγελματικά σας θα πρέπει να προσέξτε με προτάσεις που θα σας γίνουν για νέες συνεργασίες, εξετάζοντας αναλυτικά τους όρους για να δείτε αν τελικά σας συμφέρουν. Στον οικονομικό σας τομέα, να είστε προσεκτικοί με τη διαχείριση των χρημάτων σας και να μην κάνετε περιττές αγορές.

Αιγόκερως

Για να κερδίσετε αυτά που θέλετε πρέπει να εμπιστευθείτε τις δικές σας δυνάμεις. Θα αναλάβετε καινούργιες ευθύνες και θα πρέπει να οργανωθείτε καλύτερα για να αντεπεξέλθετε. Με τις κινήσεις που θα κάνετε θα εντυπωσιάσετε τους πάντες στη δουλειά σας και θα αναγνωριστούν οι προσπάθειες σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, μην ανοίγεστε αμέσως συναισθηματικά στα πρόσωπα που σας περιβάλλουν, γιατί υπάρχει πιθανότητα να πληγωθείτε. Στην επαγγελματική σας ζωή θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις οι οποίες θα σας στιγματίσουν για αρκετό καιρό.

Υδροχόος

Δημιουργούνται πλέον οι κατάλληλες συνθήκες για αρκετούς από εσάς προκειμένου να αξιοποιήσετε σημαντικές ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα. Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για να διορθώσετε τα λάθη του παρελθόντος. Ο ερωτικός τομέας μέσα από τόση ένταση και πίεση που δέχεστε δεν φαίνεται να έχει ιδιαίτερη τύχη. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να δεχθείτε προκλήσεις από τους συνεργάτες σας, με συνέπεια να έρθετε πολύ κοντά σε ρήξεις. Στα συναισθηματικά σας, όσοι έχετε μια μόνιμη σχέση, θα βγουν στην επιφάνεια κρυφά πάθη και ζήλιες και θα πρέπει να βάλετε ένα φρένο στην παρορμητικότητα σας.

Ιχθείς

Ακόμα και αν καθυστερούν κάποια επαγγελματικά σας ζητήματα, δεν πρέπει να πιέσετε πρόσωπα και καταστάσεις για να γίνει το δικό σας. Θέματα που σας απασχολούσαν και είχαν να κάνουν με τα παιδιά ή με οικονομικά ζητήματα τώρα μπορούν να λυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Κινηθείτε με διπλωματία και μην χάνετε τον έλεγχο στις τυχόν δυσκολίες που μπορεί να συναντήσετε στο δρόμο σας. Προετοιμάστε κατάλληλα και οργανωθείτε προκειμένου να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Προσπαθήστε να μετριάσετε τις σπατάλες για να μπορέσετε να αποφύγετε τα προβλήματα.

Πηγή: ΖΩΔΙΑ/" target="_blank">ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ