Αναστασιάδης: Η Κύπρος δεν είναι αυτό που την κατηγορούν - iefimerida.gr

Αναστασιάδης: Η Κύπρος δεν είναι αυτό που την κατηγορούν

Αναστασιάδης: Η Κύπρος δεν είναι αυτό που την κατηγορούν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάθετα αντίθετος, με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο, εμφανίστηκε ο Νίκος Αναστασιάδης για τις κατηγορίες πως η Κύπρος είναι «κέντρο ξεπλύματος βρόμικου χρήματος» και «φορολογικός παράδεισος».

Ο Κύπριος πρόεδρος προκάλεσε, με νέες του δηλώσεις, ταυτόχρονα τους Ευρωπαίους εταίρους να επεκτείνουν τον έλεγχο που επέβαλαν στην Κύπρο στις υπόλοιπες χώρες χωρίς καμία εξαίρεση.

Όπως είπε ο κ. Αναστασιάδης, υπάρχουν πολλές αξιόπιστες εκθέσεις αναλυτών από διεθνώς αναγνωρισμένους οργανισμούς, που μπορούν να επιβεβαιώσουν ότι η Κύπρος δεν είναι αυτό που την κατηγορούν, ενώ εξέφρασε, τη «βεβαιότητα» πως η ανεξάρτητη έρευνα που θα γίνει με εντολή της ΕΕ για το θέμα του ξεπλύματος βρόμικου χρήματος θα επιβεβαιώσει, για μια ακόμη φορά, την αποτελεσματικότητα και τη συμμόρφωση της Κύπρου με τα διεθνή πρότυπα.

«Κατά ένα ειρωνικό τρόπο, οι κυβερνήσεις τους υποστηρίζουν πως αυτοί οι πόροι κατατέθηκαν και επενδύθηκαν στην Κύπρο μέσω δραστηριοτήτων ξεπλύματος χρήματος» είπε ο κ. Αναστασιάδης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ