Ο Μουρίνιο θα παραμείνει κάτοικος Μαδρίτης - iefimerida.gr

Ο Μουρίνιο θα παραμείνει κάτοικος Μαδρίτης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κατά πως φαίνεται, η επιστροφή του Ζοσέ Μουρίνιο στο αγγλικό πρωτάθλημα θα πάρει μια extra παράταση, καθώς δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου αναφέρουν ότι είναι πολύ πιθανό να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης.

Η διοίκηση της «βασίλισσας, η οποία βρίσκεται στους «4» του Champions League και προσπαθεί να σπάσει την κυριαρχία της Μπαρτσελόνα, ενοχλείται ιδιαίτερα από τα δημοσιεύματα που θέλουν τον «εκλεκτό» να αποχωρεί από το Μπερναμπέου και έτσι επισπεύδεται η συνάντηση του Πορτογάλου προπονητή με τον πρόεδρο των «μερένχες», Φλορεντίνο Πέρεθ.

Άνθρωποι μάλιστα που βρίσκονται κοντά στον Πορτογάλο αναφέρουν πως είναι χαρούμενος στη Μαδρίτη και θα εξαντλήσει το συμβόλαιό του, το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2016 και ανανέωσε την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ