Προσποιήθηκαν τους εφοριακούς και έκλεψαν 2000 ευρώ από γιαγιά - iefimerida.gr

Προσποιήθηκαν τους εφοριακούς και έκλεψαν 2000 ευρώ από γιαγιά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια ακόμη περίπτωση εξαπάτησης ηλικιωμένης συνέβη την Παρασκευή το πρωί στη Λαμία. Οι δυο απατεώνες εμφανίστηκαν ως εφοριακοί και έπεισαν μια ηλικιωμένη γυναίκα να τους δώσει 2.000 ευρώ που σύμφωνα με τους απατεώνες τα χρωστούσε η κόρη της στην Εφορία.

Μάλιστα για να πείσουν τη γιαγιά, της είπαν και ότι είναι η τελευταία μέρα που μπορεί να δώσει τα χρήματα η κόρη της, αλλιώς θα της έκαναν κατάσχεση του σπιτιού της.
Η καλοκάγαθη γιαγιά τους πίστεψε και αφού δεν είχε χρήματα στο σπίτι, πήρε το βιβλιάριο καταθέσεων και μαζί με τους απατεώνες πήγε στην τράπεζα και σήκωσε 2.000 ευρώ.Οι απατεώνες την περίμεναν λίγο πιο κάτω στην πλατεία Πάρκου. Μάλιστα όταν τους έδωσε τα χρήματα προσφέρθηκαν να την πάνε πάλι πίσω στο σπίτι της, αλλά η γιαγιά τους είπε «να μη σας βάλω σε κόπο, θα γυρίσω με το αστικό λεωφορείο...»

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport, υπάρχουν πολλά κρούσματα που δεν καταγγέλλονται στην αστυνομία, είτε γιατί αφορούν σε μικροποσά, είτε γιατί δεν θέλουν τα θύματα για δικούς τους λόγους να τα καταγγείλουν.
Τονίζουμε για άλλη μια φορά, ότι επιβάλλεται τα παιδιά και τα εγγόνια να ενημερώσουν όλους τους ηλικιωμένους να μην εμπιστεύονται κανέναν ό,τι κι αν τους πει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ εφοριακοί Λαμία γιαγιά απατεώνες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ