Τα ζώδια του Σαββάτου 13 Απριλίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια του Σαββάτου 13 Απριλίου

Τα ζώδια του Σαββάτου 13 Απριλίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Θα κλειστείτε για λίγο στον εαυτό σας για να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα και να οργανωθείτε καλύτερα, έτσι ώστε να κάνετε σωστά και σταθερά βήματα που θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία. Οι αντοχές σας συνεχίζουν να δοκιμάζονται και αυτό το διάστημα τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα οικονομικά θέματα. Παράλληλα θα σας απασχολήσουν ζητήματα περιουσιακά και κληρονομικά αυτές τις μέρες και θα χρειαστεί να ξοδέψετε παραπάνω χρήματα για να τα διευθετήσετε. Το ευχάριστο είναι ότι τα οικονομικά σας μπορούν να βελτιωθούν ιδιαίτερα.

Ταύρος

Δείξτε ιδιαίτερη αυτοσυγκράτηση στο θέμα των εξόδων, αποφύγετε τις σπατάλες και μην προβείτε σε άσκοπες αγορές. Η επαγγελματική σας ζωή θα είναι στο προσκήνιο αυτό το διάστημα και θα σας απασχολήσει έντονα. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, ξεπεράστε τις παλιές σας νοοτροπίες και αφήστε τον εαυτό σας να ερωτευθεί ξανά. Πολλοί από εσάς δεν αποκλείετε να αναθεωρήσετε κάποιους από τους στόχους σας. Στα οικονομικά σας περιορίστε τα περιττά έξοδα και τις σπατάλες, αν θέλετε να μην βγείτε εκτός προϋπολογισμού και να καλύψετε άνετα τις υποχρεώσεις σας.

Δίδυμοι

Όσοι είσαστε μόνοι, αποφύγετε να δεχθείτε καταστάσεις του παρελθόντος να ξαναμπούν στη ζωή σας. Προσέξτε όμως σε ποιους θα τα πείτε γιατί μερικοί από αυτούς θα κρύβουν κάποια ιδιοτέλεια στα λόγια τους. Στα ερωτικά σας, οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα έχετε θετικές εξελίξεις στη σχέση σας και θα έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφο σας. Στο χέρι σας είναι να βάλλετε μια τάξη στη ζωή σας και να δώσετε τις ανάλογες προτεραιότητες στα θέματα που σας απασχολούν. Συζητήσετε με καλή διάθεση.

Καρκίνος

Αποφύγετε καινούργια ανοίγματα ή να ρισκάρετε σε επενδύσεις που σας υπόσχονται γρήγορο και εύκολο κέρδος. Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για να αναζητήσετε τις αιτίες για τα λάθη που έχετε κάνει και να τα διορθώσετε. Οι αδέσμευτοι θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να ξεκινήσετε κάτι το όμορφο και ουσιαστικό που θα δώσει νόημα στη ζωή σας. Στα επαγγελματικά σας, εξετάστε αναλυτικά τις προτάσεις που θα σας γίνουν και μετά αποφασίστε. Στο εργασιακό σας περιβάλλον, θα αποκατασταθούν οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας, οι οποίοι θα σας στηρίξουν στις καινούργιες ευθύνες που θα αναλάβετε.

Λέων

Η περίοδος είναι κατάλληλη για να κάνετε διακοπές ενώ όσοι παραμείνετε θα έχετε τις προϋποθέσεις για να προωθήσετε τα σχέδιά σας στον επαγγελματικό τομέα. Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται έντονες συγκινήσεις, κεραυνοβόλους έρωτες μέχρι και επίσημες δεσμεύσεις για πολλούς από εσάς. Σε πολύ καλά επίπεδα θα κυμανθούν οι προσωπικές και επαγγελματικές σας επαφές. Σίγουρα δεν είναι εύκολα τα πράγματα αλλά μην αφήσετε τις ανασφάλειες σας να σας οδηγήσουν σε λάθος ενέργειες. Χρησιμοποιήστε κατάλληλα τις γνωριμίες που έχετε για να μπορέσετε να εδραιωθείτε καλύτερα στον χώρο σας.

Παρθένος

Παράλληλα θα ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και την βελτίωση της εικόνας σας. Προσοχή στην υπεραισιοδοξία. Στα οικονομικά κάθε βήμα που θα κάνετε θα πρέπει να είναι μελετημένο σωστά για να μην οδηγηθείτε σε αδιέξοδο και επαναλάβετε τα λάθη του παρελθόντος. Στον αισθηματικό τομέα οι συνθήκες είναι ευνοϊκές. Συνεργασίες ή και σημαντικές επεκτατικές κινήσεις που είχατε προγραμματίσει το προηγούμενο διάστημα και δεν ολοκληρωθήκαν, τώρα παρουσιάζουν δυσκολίες.

Ζυγός

Εκμεταλλευτείτε αυτήν την περίοδο για να κάνετε συμφωνίες να υπογράψετε συμβόλαια ή να διαπραγματευτείτε σημαντικά επαγγελματικά σας θέματα. Θα προσπαθήσει να σας διεκδικήσει λανθασμένα με αποτέλεσμα να έρχεστε σε συχνές συγκρούσεις μαζί του. Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται για αυτήν την περίοδο έντονο πάθος και μια διάθεση για απόλαυση και περιπέτεια. Παρόλα αυτά όσοι έχετε μόνιμη σχέση και είχε διαταραχθεί θα έχετε την ευκαιρία να γεφυρώσετε τις αποστάσεις. Στη δουλειά προσπαθείστε να βάλλετε ένα πρόγραμμα και να τακτοποιήσετε άμεσα τις υποθέσεις που σας έχουν αναθέσει.

Σκορπιός

Έχετε πιεστεί πολύ το τελευταίο χρονικό διάστημα στον επαγγελματικό σας τομέα και τώρα θα αρχίσετε να παίρνετε μια ανάσα, αφού θα καταφέρετε να βάλτε σε μια τάξη τις υποθέσεις σας και να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες σας. Καθυστερήσεις, αναβολές και εμπόδια είναι το τρίπτυχο αυτής της περιόδου που θα σας απασχολήσει. Ο αισθηματικός τομέας δείχνει να βρίσκεται σε καλή φάση και οι αδέσμευτοι θα έχετε ευκαιρίες και αρκετή τύχη. Οι εργένηδες του ζωδίου, σας περιμένουν πολλές εκπλήξεις αυτή την βδομάδα στα ερωτικά σας

Τοξότης

Εξετάστε αναλυτικά ορισμένες προτάσεις που θα σας γίνουν για επενδύσεις και μετά πάρτε τις ανάλογες αποφάσεις. Η αισιοδοξία και η καλή διάθεση που είχατε στερηθεί τα προηγούμενα χρόνια έχει επιστρέψει και αισθάνεστε πλέον ανανεωμένοι και πιο δυνατοί. Ο επαγγελματικός τομέας φαίνεται να αποσπά το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής σας αυτήν την εβδομάδα. Προσπαθείστε να είστε αντικειμενικοί γιατί το μυαλό σας θα είναι μπερδεμένο αυτή τη περίοδο και θα πρέπει να αποφύγετε λάθη του παρελθόντος. Το ενδιαφέρον σας θα στραφεί σε θέματα καριέρας και θα αρχίσετε να σχεδιάζετε τα επόμενα σας βήματα για να ικανοποιήσετε τις υψηλές σας φιλοδοξίες.

Αιγόκερως

Επιπλέον αρχίζει μια καλή περίοδος προκειμένου να προβληθείτε στον εργασιακό σας χώρο. Θα βάλλετε ένα οριστικό τέλος σε μερικές συνεργασίες σας, αφού θα δείτε ότι δεν σας ωφελούν και σας δημιουργούν μόνο προβλήματα. Ίσως νιώσετε ότι βρίσκετε σε αδιέξοδο καθώς κάποιες αλλαγές δείχνουν αναπόφευκτες και θα αναζητήσετε μια μεγαλύτερη εξασφάλιση, και σταθερότητα, όπου εσείς θα θέτετε τους όρους σας

Υδροχόος

Αισθηματικά, οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για να αποκαταστήσετε την επικοινωνία με το σύντροφο σας. Επίσης, δεν αποκλείετε να συζητήσετε ή να έχετε και κάποια προαγωγή. Μην κάνετε βιαστικές κινήσεις, αξιολογήστε τις προτάσεις που θα σας γίνουν και κερδίστε χρόνο για να δείτε ποιά σας συμφέρει περισσότερο και μετά αποφασίστε. Οι σχέσεις που πατούν σε γερές βάσεις δεν θα έχουν πρόβλημα. Στα συναισθηματικά σας εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις, θα αναζητήσετε την αγκαλιά του συντρόφου σας αφού το τελευταίο καιρό δεν τον βλέπετε πολύ συχνά, λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων που έχετε.

Ιχθείς

Αποφύγετε όμως να οριστικοποιήσετε ή να υπογράψετε νέες συμφωνίες αυτήν την περίοδο. Επίσης, τα άστρα προβλέπουν ότι τώρα μπορείτε να διευθετήσετε περιουσιακά ή κληρονομικά σας θέματα με επιτυχία. Μην κλείνεστε στον εαυτό σας και σκέφτεστε καταστάσεις του παρελθόντος που σας έχουν πληγώσει. Παράλληλα δεν αποκλείεται να δείτε τα έσοδά σας να ανεβαίνουν κατακόρυφα φέρνοντάς σας μεγάλη ικανοποίηση. Στον αισθηματικό τομέα τα πράγματα αρχίζουν να βελτιώνονται σημαντικά, για τους περισσότερους από εσάς.

Πηγή: ΖΩΔΙΑ/" target="_blank">ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ