Χριστόφιας: Δεν μεταναστεύω στην Κούβα, δεν έχω διαμέρισμα στην Αβάνα - iefimerida.gr

Χριστόφιας: Δεν μεταναστεύω στην Κούβα, δεν έχω διαμέρισμα στην Αβάνα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση έπειτα από καιρό έκανε ο πρώην πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας, όπου μίλησε για ψυχολογικό πόλεμο που δέχεται.

Μάλιστα ο κ. Χριστόφιας ανέφερε πως η επίθεση που γίνεται εναντίον του, με τις συνεχιζόμενες φήμες για φυγάδευση κεφαλαίων στο εξωτερικό -τόσο από τον ίδιο όσο και από την οικογένειά του- είναι χειρότερη και από τη φυσική του δολοφονία.

«Είναι ντροπή να κυκλοφορούν ψίθυροι ότι τάχα ο Χριστόφιας έχει διαμέρισμα στην Αβάνα και θα πάει στην Κούβα, ότι προσέφυγε εκεί για να ζητήσει πολιτικό άσυλο, ότι έχει διαμέρισμα πολυτελείας στο κέντρο του Λονδίνου και ότι η μία κόρη του έχει καταθέσεις στην Ελβετία από τα εκατομμύρια που πήρε από το γάμο της και η άλλη του κόρη στο Λονδίνο, όπως και η σύζυγός μου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας και κατέληξε: «Ντρέπομαι πραγματικά για λογαριασμό εκείνων που διαδίδουν αυτές τις λασπολογίες».

Ο πρώην πρόεδρος της Κύπρου υποστήριξε ότι δεν έχει φύγει ούτε στιγμή από την Κύπρο και δεν αντέχει άλλο «τη λάσπη, τις διαβολές, την υπόσκαψη και το βρώμικο ψίθυρο» κατά του ιδίου και ολόκληρης της οικογένειάς του.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ