Τα 4 εμφανισιακά λάθη των γυναικών που αποσπούν τα χλευαστικά σχόλια των ανδρών - iefimerida.gr

Τα 4 εμφανισιακά λάθη των γυναικών που αποσπούν τα χλευαστικά σχόλια των ανδρών

Τα 4 εμφανισιακά λάθη των γυναικών που αποσπούν τα χλευαστικά σχόλια των ανδρών
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολλές γυναίκες στην προσπάθειά τους να εντυπωσιάσουν οδηγούνται στην υπερβολή με αποτέλεσμα όχι να κάνουν... θραύση, αλλά να προκαλούν τα αρνητικά σχόλια των ανδρών. Επιτυγχάνουν δηλαδή το ακριβώς αντίθετο από το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με το K-mag.gr τα πέντε συνηθέστερα λάθη των γυναικών είναι τα εξής:

  • Εντονο μακιγιάζ

Ναι μεν η εικόνα ενός προσώπου περιποιημένου και προσεγμένου είναι επιθυμητή, όμως η υπερβολή οδηγεί στο ακριβώς αντίθετο, από το επιθυμητό, αποτέλεσμα. Εντονες σκιές, κραγιόν και ψεύτικες βλεφαρίδες που χρησιμοποιούνται για εντυπωσιασμό, συνήθως προκαλούν μόνο χλευαστικά σχόλια.

  • Μαλλιά... κόκκαλο

Τα «μπομπέ» μαλλιά, οι «ψεύτικες» μπούκλες, τα υπερβολικά extentions μόνο γοητεία δεν προσθέτουν. Αντίθετα αφαιρούν πόντους και μάλιστα πολλούς...

  • Στρας

Στρας σε κρέμες σώματος, κοσμήματα, ρούχα, μαλλιά μετατρέπουν τις γυναίκες σε... ντισκομπάλες και τραβούν τα βλέμματα μόνο και μόνο γιατί... αντανακλούν το φως.

  • Υπερβολές στο μανικιούρ

Τα παρδαλά σχέδια στα νύχια με ζωγραφιές, λουλουδάκι, ζωάκια, στρασάκια και πολλά άλλα θυμίζουν... νηπιαγωγείο. Αρνητικά σχόλια αποσπούν και τα υπερβολικά μακριά νύχια που κάνουν τις γυναίκες να μοιάζουν με γάτες. Εκτός από αντιαισθητικά αφήνουν και... σημάδια.

Το συμπέρασμα είναι ένα: «Simple is beautiful»...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ