Συνεχίζεται το δράμα στο Άλτερ, αναστέλλεται επ' αόριστον το πρόγραμμα - iefimerida.gr

Συνεχίζεται το δράμα στο Άλτερ, αναστέλλεται επ' αόριστον το πρόγραμμα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η γνωστοποίηση οτι επενδυτικός όμιλος βρίσκεται κοντά στην εξαγορά του τηλεοπτικού σταθμού Αλτερ φαίνεται πως, για την ώρα. δεν δίνει τη λύση στα δαιδαλώδη προβλήματα του σταθμού.

Αργά χθες το βράδυ, η διοίκηση του σταθμού με μια λιτή και χωρίς επεξηγήσεις ανακοίνωση, έκανε γνωστό πως απο σήμερα και για άγνωστο χρόνο, αναστέλλεται το ζωντανό πρόγραμμα του σταθμού. Είναι μάλλον προφανές πως το μαγαζί οδεύει για οριστικό λουκέτο αν δεν βρεθεί άμεσα μια λύση.

Μάλιστα με δέυτερη ανακόινωση του σταθμού μαθαίνουμε πως εξαιτίας μη καταβολης παρακρατούμενων φόρων στο Δημόσιο, η ήδη υπάρχουσα δέσμευση του 50% των λογαριασμών της εταιρίας, επεκτείνεται και στις οφειλές για την περιοδο απο 1 Σεπτεμβρίου 2010 έως 31 Ιανουαρίου 2011.

Σύμφωνα με πληροφορίες ετοιμάζεται νέο μετοχικό σχήμα που θα αναλάβει να βγάλει το σταθμό απ΄ το αδιέξοδο, ενω τουλάχιστον 150 εκατομμύρια ευρώ εκτιμούνται οι "παραπλευρες απώλειες" που θα προκύψουν σε διαφημιστικές εταιρίες με τις οποιές συνεργαζόταν το κανάλι.

Φήμες που κυκλοφορόυν στο διαδίκτυο μιλάνε για ομάδα εργαζομένων η οποία έχει ζητήσει να βρεθεί αύριο στο τσαντήρι του Λάκη Λαζόπουλου.Στόχος είναι η πίεση προς πάσα κατεύθυνση καθώς και να γίνουν γνωστά στο ευρύ κοινό τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τους τελευταίους μήνες.

Μένει να δούμε αν η κίνηση αυτή θα έχει και κάποιο πρακτικό αποτέλεσμα..

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Απεργία Άλτερ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ