Πυροβόλησαν τον Wyclef Jean - iefimerida.gr

Πυροβόλησαν τον Wyclef Jean

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του Wyclef Jean, το Σάββατο 19 Μαρτίου, παραμονές των προεδρικών εκλογών στην Αιτή, ο hip hop star, που βρισκόταν στην περιοχή Delmas, έξω από το Port-au-Prince, δέχθηκε πυροβολισμό στο χέρι.

Ο Wyclef Jean διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο και αφού αντιμετωπίστηκε ο τραυματισμός του, το πρωί της Κυριακής πήρε τελικά εξιτήριο. Εικάζεται πως ο τραυματισμός του Wyclef προήλθε από ελεύθερο σκοπευτή, αλλά η αστυνομία της Αιτής δεν επιβεβαίωσε κάτι τέτοιο.

Ο Garry Desroisers, εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας της Αιτής, αρκέστηκε στο να αναφέρει μόνο ότι το περιστατικό βρίσκεται ύπο διερεύνηση και μέχρι να διαλευκανθεί, η αστυνομία δεν θα κάνει δηλώσεις. Ο Wyclef Jean βρέθηκε στην Αιτή για να υποστηρίξει την υποψηφιότητα του συνεργάτη του, μουσικού, Michel Martelly για την προεδρία της χώρας

Λίγους μήνες πριν, η αντίστοιχή υποψηφιότητα του Wyclef Jean για την προεδρία Αιτής, είχε ακυρωθεί, ως αντίθετη στους νόμους του συντάγματος της χώρας, καθώς ο διάσημος μουσικός δεν είχε συμπληρώσει το απαιτούμενο διάστημα παραμονής στην χώρα για να διεκδικήσει κάποιο αξίωμα

Πηγή: mtvgreece

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ hip hop Wyclef Jean Αιτή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ