Πάμε για bookcrossing; - iefimerida.gr

Πάμε για bookcrossing;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Σάββατο 26/3 η ομάδα atenistas σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Αθηναίων διοργανώνουν στον χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αθηνών μία εκδήλωση bookcrossing, δηλαδή ανταλλαγής βιβλίων!

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εμφανιστείτε στον χώρο της βιβλιοθήκης στις 12 το μεσημέρι κουβαλώντας μαζί σας όσα βιβλία θέλετε να χαρίσετε ή να ανταλλάξετε. Όσα βιβλία μαζευτούν και μείνουν θα δοθούν για την ενίσχυση της βιβλιοθήκης των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχει και η κοινότητα των ελλήνων bookcrossers (πληροφορίες εδώ), οι συγγραφείς Νίκος Βατόπουλος και Άρτεμις Σκουμπουρδή θα μιλήσουν για την πόλη της Αθήνας όπως την αποτύπωσαν στα βιβλία τους (έναρξη ομιλιών στις 14:00), ενώ οι υπάλληλοι της Δημοτικής Βιβλιοθήκης θα σας βοηθήσουν να κάνετε εγγραφή και να γίνεται μέλη της βιβλιοθήκης (θα χρειαστείτε αστυνομική ταυτότητα και έναν λογαριασμό του σπιτιού σας ή του τηλεφώνου σας)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ βιβλίο Αθήνα Δήμος bookcrossing atenistas
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ