Ο Σπειροειδής Ουρανοξύστης του Abu Dhabi! - iefimerida.gr

Ο Σπειροειδής Ουρανοξύστης του Abu Dhabi!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν σκοπεύεις να νοικιάσεις στο Abu Dhabi στο απώτερο μέλλον, ίσως βρεις το πιο εντυπωσιακό ρετιρέ, στη ταράτσα του σπειροειδή ουρανοξύστη!Νικητής του διαγωνισμού "Ολικής Στέγασης", ο ουρανοξύστης εμπνευσμένος από τη κλασσική σπειροειδή σκάλα είναι μια ολοκληρωμένη πρόταση που περιλαμβάνει οικείες, γραφεία αλλά και χώρος πρασίνου. Σχεδιαστής αυτού, το δίδυμο Faticanti - Ferlito, ως ομάδα Nabito, με έδρα τη Barchelona. Δηλώνουν πως ήθελαν να συνδυάσουν τη πραγματιστική άποψη του κάθετου ουρανοξύστη, με τη ρομαντική ματιά ενός οριζόντιου!

O ιδρυτής του Architizer -μιας online πλατφόρμας που προωθεί την αρχιτεκτονική καινοτομία- σχολιάζει τις μακέτες των νικητών του διαγωνισμού, Nabito, λέγοντας: " Έχουν μια πολύ καλή αίσθηση του χιούμορ και μια ελαφρότητα στο άγγιγμα που σπάνια συναντάς σε έξυπνη αρχιτεκτονική."

Έπαθες ίλιγγο;

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Green Αρχιτεκτονική
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ