Ο ρόλος του Άγγελου Φιλιππίδη στο Ίδρυμα «Ερρίκος Ντυνάν» - iefimerida.gr
ΥΓΕΙΑ 

Ο ρόλος του Άγγελου Φιλιππίδη στο Ίδρυμα «Ερρίκος Ντυνάν»

Σχέδιο επανεκκίνησης που θα καθορίσει τη δεύτερη δεκαετία της λειτουργίας του Νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν», μπαίνει σε εφαρμογή με βασικό μέλημα τη βιωσιμότητά του, την περαιτέρω ανάπτυξή του, την επέκταση της κοινωνικής προσφοράς του και τη διασφάλιση των εργαζομένων, ανέφερε ο πρόεδρος του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Ερρίκος Ντυνάν», κ. Ανδρέας Μαρτίνης, παρουσιάζοντας στους εργαζόμενους το νέο Σύμβουλο Διοίκησης του Κ.Ι.Ε.Ν. κ. Άγγελο Φιλιππίδη.

Ο πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και του Κ.Ι.Ε.Ν. ανέφερε ότι ο κ. Φιλιππίδης αναλαμβάνει καθοριστικό κεντρικό ρόλο στην πορεία της χρηματοοικονομικής και οργανωτικής αναδιάρθρωσης του Νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν», ενώ του ανέθεσε αποκλειστικά τη διερεύνηση της δυνατότητας αναδιαπραγμάτευσης της δανειακής σύμβασης του Νοσοκομείου με τη Marfin Popular Bank.

Ο κ. Φιλιππίδης από την πλευρά του έδωσε έμφαση στο υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών που παρέχει το «Ερρίκος Ντυνάν» και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι το Νοσοκομείο έχει τη δυνατότητα όχι μόνον να είναι βιώσιμο, αλλά και να καταγράφει πλεονάσματα που θα ενισχύουν σε σταθερή βάση το κοινωνικό μέρισμά του.

Πηγή: www.healthview.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ