Ούγκο Τσάβες: Η ζωή στον Άρη και ο καπιταλισμός - iefimerida.gr

Ούγκο Τσάβες: Η ζωή στον Άρη και ο καπιταλισμός

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο καπιταλισμός μπορεί να ευθύνεται για την έλλειψη ζωής στον Άρη, δήλωσε ο σοσιαλιστής πρόεδρος της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβεζ στην ομιλία του για την παγκόσμια ημέρα νερού την προηγούμενη Τρίτη.

Μεταξύ άλλων ανακοίνωσε: "Πάντα έλεγα η ύπαρξη πολιτισμού στον Άρη δεν θα ήταν περίεργη, αλλά ίσως ο καπιταλισμός και ο ιμπεριαλισμός να έφτασαν εκεί και να έδωσαν την χαριστική βολή στη ζωή του πλανήτη", δήλωσε ο Τσάβεζ μεταξύ άλλων. Ο Τσάβεζ που θεωρεί τον καπιταλισμό ως πηγή πολλών κακών της ανθρωπότητας προειδοποίησε ότι τα αποθέματα νερού της γης στερεύουν. Επίσης, πρόσθεσε ότι οι στρατιωτικές επιθέσεις των Δυτικών στην Λιβύη γίνονται για τα αποθέματα νερού και πετρελαίου της χώρας.

Στις αρχές του Μάρτη, το Εθνικό Συμβούλιο Έρευνας των ΗΠΑ δήλωσε ότι αρχική προτεραιότητα της NASA θα έπρεπε να είναι η αποστολή ρομπότ στον Άρη προκειμένου να αποσαφηνιστεί αν υπήρξε ποτέ ζωή στον κόκκινο πλανήτη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ