Και ο Joseph Gordon Levitt στο The Dark Knight Rises - iefimerida.gr

Και ο Joseph Gordon Levitt στο The Dark Knight Rises

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το νεαρό ηθοποιό που έκλεψε την παράσταση στο Inception πλησίασε ο βραβευμένος σκηνοθέτης Christopher Nolan για να ξανασυνεργαστούν στην τρίτη και τελευταία ταινία που θα κάνει για το Batman.

Στους ρόλους των κακών είχαν ήδη ανακοινωθεί τα ονόματα του Tom Hardy – που έπαιζε επίσης στο Inception - ως Bane και της Anne Hathaway ως Catwoman. Όπως αποκάλυψε το Variety δεν θα ενσαρκώσει τον Robin όπως όλοι φοβόμαστε αλλά ένα ακόμη πολέμιο του σκοτεινού ιππότη, τον Alberto Falcone a.k.a. The Holiday Killer. Το γεγονός αυτό κάνει ακόμη πιο εμφανή την πρόθεση του Nolan να μην συμπεριλάβει στο σενάριο πιο καρτουνίστικους χαρακτήρες όπως η Poison Ivy και ο Mr Freeze. To Variety πάντως επίσης αφήνει ανοικτή την πιθανότητα να υπάρχει στην ταινία και το Gotham girl.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ batman the dark knight rises Christopher Nolan Joseph Gordon Levitt
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ