Ενάντια στην κρίση - iefimerida.gr

Ενάντια στην κρίση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι εκδόσεις Μεταίχμιο απαντούν στην κρίση που μας ταλανίζει όλους με μια νέα σειρά βιβλίων σε χαμηλή τιμή. Ποιοτικά βιβλία που αγάπησαν χιλιάδες αναγνώστες είναι στη διάθεση του κοινού στη χαμηλότερη δυνατή τιμή χωρίς καμία έκπτωση στην ποιότητα και στην αισθητική.

Η σειρά εγκαινιάζεται με δύο αστυνομικά, το θρυλικό Γεράκι της Μάλτας του Ντάσιελ Χάμετ, και το μυθιστόρημα Οι βατσιμάνηδες της Μασσαλίας του Ζαν-Κλωντ Ιζζό, και θα συμπληρωθεί από βιβλία λογοτεχνικά αλλά και γενικότερου ενδιαφέροντος. Κάθε μήνα θα κυκλοφορούν δύο με τέσσερα βιβλία με την ένδειξη ΧΑΜΗΛΗ ΤΙΜΗ, τα οποία είναι 40-50% φθηνότερα από τις αρχικές αντίστοιχες εκδόσεις.


Τον Φεβρουάριο η σειρά θα εμπλουτιστεί με δύο ακόμα τίτλους: 1. Η βρόμικη τριλογία της Αβάνας, το έργο που καθιέρωσε τον συγγραφέα του, Πέδρο Χουάν Γκουτιέρες, ως τον νέο Μπουκόφσκι της Καραϊβικής, και 2. Το ροτβάιλερ, ατμοσφαιρικό θρίλερ της βαρόνης του αστυνομικού, Ρουθ Ρέντελ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μεταίχμιο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ