Ακαθόριστη Εθνική Ευτυχία - iefimerida.gr

Ακαθόριστη Εθνική Ευτυχία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν θεωρείς τους Atenistas την πιο έξυπνη εθελοντική κίνηση της πόλης, φύλαξε τις εντυπώσεις σου για το Action For Happiness, τη κίνηση για την εξάπλωση της αστικής ευτυχίας !
Επικαλόμενοι την ευτυχία ως οικουμενικό δικαιωμα του ανθρώπου ,όπως αυτό έχει κατοχυρωθεί σε διάφορες συνταγματικές διατάξεις ανά το κόσμο (Βραζιλία, Ιαπωνία κλπ), οι ακτιβιστές της ευτυχίας, ετοιμάζονται να σπείρουν σπόρους χαράς στη πόλη. Το Action For Happiness, αντιπαραβάλει στο Ακαθόριστο Εθνικό Προϊόν, την Ακαθόριστη Εθνική Ευτυχία. Κίνηση η οποία προσπαθεί να αναδείξει πέρα από την οικονομική ανάπτυξη, τη ποιότητα ζωής και τη μετρήσιμη ανάπτυξη περιβάλλοντος. Στα πλαίσια της καμπάνιας του Action For Happiness, θα συμπεριληφθεί η ενημέρωση για τα οφέλη της ευτυχίας στη καθημερινή ζωή, η ενθάρρυνση στη συμμετοχή του κόσμου στη Δράση της Ευτυχίας καθώς και η προώθηση θετικών δράσεων.
Όταν το 2020, πρώτη αιτία θανάτου υπολογίζεται ότι θα είναι η κατάθλιψη, ίσως έχει αξία να υπολογίσει κανείς τις κινήσεις ένος κινήματος ευτυχίας που δεν αναλώνεται σε ρομαντικές φιλολογίες αλλά επιστρατεύει κάθε μέσο προκειμένου να υπερτονίσει τη σημασία των αυτονόητων που έχουν εδώ και καιρό παραμεληθεί.
Ready to Get Happy?

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ευτυχία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ