Έφτασε η Ώρα της Γης! - iefimerida.gr

Έφτασε η Ώρα της Γης!

Έφτασε η Ώρα της Γης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Σάββατο 26 Μαρτίου, στις 8.30 μ.μ. θα κλείσουμε όλοι τα φώτα για την Ώρα της Γης!

Η ιδέα του The Earth Hour γεννήθηκε το 2007 στην Αυστραλία και μέσα σε πέντε μόλις χρόνια κατάφερε να γίνει ένας παγκόσμιος οικολογικός θεσμός, με σκοπό να αφυπνίσει τους πολίτες του κόσμου για τα προβλήματα της κλιματικής αλλαγής. Αυτή η ενέργεια της οικολογικής οργάνωσης WWF έχει όχι μόνο συμβολικό αλλά και πρακτικό χαρακτήρα: κλείνουμε τα φώτα για μια ώρα και εξοικονομούμε ενέργεια ενώ παράλληλα δεσμευόμαστε να αντιμετωπίζουμε με περισσότερο σεβασμό το περιβάλλον και τον πλανήτη γη.

Στην Ελλάδα η συμμετοχή απλών πολιτών αλλά και εταιριών στον θεσμό είναι μέχρι στιγμής αρκετά εντυπωσιακή (τονίζουμε και την συμμετοχή της Ολυμπιακής που δεσμεύτηκε να σβήσει για μια ώρα τα φώτα του αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος) και ελπίζουμε να κορυφωθεί μέχρι το Σάββατο.

Αν θέλετε και εσείς να στηρίξετε την προσπάθεια εκτός από το να κλείσετε τον διακόπτη το βράδυ του Σαββάτου μπορείτε να επισκεφτείτε και να κάνετε εγγραφή στην επίσημη ιστοσελίδα της Ώρας της Γης

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ