Μικρή παράταση στην αναμονή για την πολυδιαφημισμένη επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στην τηλεόραση και το MEGA.
Το κανάλι με νέο δελτίο Τύπου ενημερώνει πως η πρεμιέρα της εκπομπής «Ελένη» δεν θα γίνει αύριο, 8 Σεπτεμβρίου, όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί.
Σε επικοινωνία του iefimerida.gr, μάθαμε πως τόσο το κανάλι όσο και η ομάδα της Ελένης Μενεγάκη αποφάσισαν να μεταφέρουν την πρεμιέρα, σεβόμενοι τις εκδηλώσεις μνήμης για τον Μίκη Θεοδωράκη. Την είδηση μετέδωσε το πρωί η εκπομπή «Πρωινό» στον ΑΝΤ1.
Το λαϊκό προσκύνημα στον μεγάλο δημιουργό θα ολοκληρωθεί το μεσημέρι της Τετάρτης, με τη σορό του Μίκη Θεοδωράκη να μεταφέρεται στην Κρήτη, όπου και θα ταφεί στο χωριό του, τον Γαλατά Χανίων.
Με αυτό ως δεδομένο, η Ελένη Μενεγάκη θα πει την πρώτη «καλησπέρα» στους τηλεθεατές από τη συχνότητα του MEGA την ερχόμενη Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου, στις 13.30.
Η ανακοίνωση του MEGA για την Ελένη Μενεγάκη
«Η αναμονή παρατείνεται μόνο για λίγες ημέρες.
Η ''Ελένη'' επιστρέφει στο MEGA, τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου στις 13:30.
Η χαρά επιστρέφει! Η αγάπη επιστρέφει! Η φίλη μας, ο δικός μας άνθρωπος… η Ελένη έρχεται να ομορφύνει τα μεσημέρια μας, να γίνει και πάλι η παρέα μας. Μαζί θα ζούμε αληθινές στιγμές και θα μοιραζόμαστε αληθινά συναισθήματα.
Από τη Δευτέρα και κάθε μεσημέρι, μαζί θα ξεφυλλίζουμε την πιο καλογραμμένη ατζέντα της ημέρας: lifestyle ειδήσεις, αφιερώματα σε προσωπικότητες που απασχολούν την κοινωνία με τη ζωή και τη δράση τους, ιστορίες Ελλήνων που διαπρέπουν στο εξωτερικό, θέματα ψυχολογίας και ιατρικές συμβουλές, ενότητες για μαμάδες και παιδιά, τάσεις της μόδας και tips για μακιγιάζ, «βόλτα» στον κινηματογράφο. Αλλά και γευστικές συνταγές, και αγαπημένοι καλεσμένοι.
Η Ελένη Μενεγάκη έχει για συνοδοιπόρους την πιο ''δυνατή'' ομάδα: Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, Σάββας Πούμπουρας, Ελιάνα Χρυσικοπούλου και Δημήτρης Ουγγαρέζος. Απρόβλεπτοι, κεφάτοι και έτοιμοι για σχολιασμό. Την ειδησεογραφία της ημέρας θα παρουσιάζει ο Γιάννης Μούτσος.
Στην κουζίνα της ''Ελένης'', ο chef Νικόλας Σακελλαρίου θα φτιάχνει τα πιο νόστιμα πιάτα για το δικό μας τραπέζι».