Από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκαν οι συνεργάτες της πρωινής εκπομπής του MEGA «Πάμε Δανάη», ένα όνομα από την κουζίνα μοσχομύρισε επιτυχημένη συνταγή. Ο λόγος φυσικά για τον Απόστολο Ρουβά.
Το επίθετό του δεν αφήνει πολλά περιθώρια για παρερμηνείες: πρόκειται για τον αδελφό του Σάκη Ρουβά, που από το πρωί της Δευτέρας 21 Σεπτεμβρίου μαγειρεύει για τους τηλεθεατές του MEGA.
Ο Απόστολος Ρουβάς και η αγάπη του για τη μαγειρική
Το iefimerida θέλησε να μάθει περισσότερα για τον Απόστολο, αδελφό του Σάκη Ρουβά, και την αγάπη του για τη μαγειρική που τον οδήγησε στα πλατό της εκπομπής του MEGA.
Όπως μάθαμε, από πολύ μικρός ο άνθρωπος που θα μαγειρεύει παρέα με τη Δανάη Μπάρκα πειραματιζόταν στην κουζίνα με τη μητέρα του, η οποία, όπως διατείνεται, είναι δεινή μαγείρισσα.
Στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το iefimerida από την παιδική του ηλικία, εκτός φυσικά από την πρόδηλη ομοιότητα με τον Σάκη, ο Απόστολος Ρουβάς -όπως μας λέει και ο ίδιος- δείχνει πως πέρασε πολύ ξένοιαστα παιδικά χρόνια στο πλαίσιο της οικογένειάς του.
Ποιο ήταν το πρώτο φαγητό που μαγείρεψε ο Απόστολος Ρουβάς
Το πρώτο φαγητό που αποφάσισε να ετοιμάσει ολομόναχος, χωρίς την πολύτιμη βοήθεια της μητέρας του, ήταν ένα κλασικό κοτόπουλο στον φούρνο με πατάτες. Ωστόσο, όπως παραδέχεται, όπως κάθε πρώτη προσπάθεια, εκείνο το κοτόπουλο με πατάτες θα μπορούσε να είναι και καλύτερο.
Ασχολήθηκε με διάφορα επαγγέλματα στο παρελθόν, ωστόσο τελικά συνειδητοποίησε πως η μαγειρική είναι εκείνο που τον γεμίζει περισσότερο και κάπως έτσι παίρνει θέση πίσω από τον πάγκο της εκπομπής του MEGA.
Η Δανάη Μπάρκα έκανε πρεμιέρα τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου από το Μεγάλο Κανάλι. Μαζί της θα βρίσκονται η Ελιάνα Χρυσικοπούλου και ο Άρης Καβατζίκης, παρέα με τον Βαγγέλη Γιαννόπουλο, τη Σίσσυ Καλλίνη και μια μοναδική ομάδα από καινούργια πρόσωπα.