Η Adidas ανακοίνωσε ισχυρή ανάπτυξη κατά το τρίτο τρίμηνο στις περισσότερες περιοχές, σε μια ένδειξη ότι το σχέδιο αναζωογόνησης υπό την ηγεσία του διευθύνοντος συμβούλου Bjorn Gulden αρχίζει να αποδίδει.
Ο γερμανικός όμιλος αθλητικών ειδών ανέφερε την Τρίτη ότι τα έσοδα αυξήθηκαν με διψήφιο ποσοστό στα περισσότερα μέρη, εκτός από τη Βόρεια Αμερική, όπου οι μειωμένες πωλήσεις των αθλητικών παπουτσιών Yeezy εξακολουθούν να επιβαρύνουν την περιοχή. Τα λειτουργικά κέρδη αυξήθηκαν επίσης στα 598 εκατ. ευρώ (646 εκατ. δολάρια), από 409 εκατ. ευρώ την ίδια περίοδο πέρυσι.
Στόχος να κλείσει την«ψαλίδα» με την Nike
Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Adidas αύξησε τον ετήσιο στόχο της για κέρδη για τρίτη φορά, εν μέσω της αυξανόμενης ζήτησης για τα ρετρό παπούτσια της. Η Adidas αναμένει τώρα να δημιουργήσει λειτουργικά κέρδη περίπου 1,2 δισ. ευρώ, από την προηγούμενη πρόβλεψη για περίπου 1 δισ. ευρώ.
Διαβάστε περισσότερα στο Economistas.gr