Ο Τραμπ θα δώσει συνέντευξη στον δημοσιογράφο του The Atlantic που είχε μπει στο chat για τους Χούθι -«Από περιέργεια» - iefimerida.gr

Ο Τραμπ θα δώσει συνέντευξη στον δημοσιογράφο του The Atlantic που είχε μπει στο chat για τους Χούθι -«Από περιέργεια»

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ / Φωτογραφία: AP Photo/Alex Brandon
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε πως θα παραχωρήσει «από περιέργεια» συνέντευξη στον δημοσιογράφο του The Atlantic που είχε αποκαλύψει παραβίαση κυβερνητικής ασφάλειας σχετικά με επίθεση στους Χούθι.

Ο ένοικος του Λευκού Οίκου δήλωσε σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα του Truth Social ότι θα δώσει τη συνέντευξη στον αρχισυντάκτη Τζέφρι Γκόλντμπεργκ, προκειμένου να δει εάν το The Atlantic μπορεί να είναι ειλικρινές και μπορεί να γράψει «ένα δίκαιο άρθρο για τον Τραμπ».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Το άρθρο που θα γράψουν, όπως είπαν στις ομάδες μου, θα έχει τίτλο "Ο σημαντικότερος πρόεδρος αυτού του αιώνα"» συμπλήρωσε ο Ντόναλντ Τραμπ, χωρίς να διευκρινίσει πότε θα δημοσιευθεί.

Στα τέλη Μαρτίου, ο σύμβουλος σε θέματα εθνικής ασφάλειας του Λευκού Οίκου, Μάικ Γουόλτς, είχε προσθέσει τον Τζέφρι Γκόλντμπεργκ κατά λάθος σε μια ομάδα διαλόγου στο Signal που αφορούσε επικείμενα πλήγματα εναντίον των ανταρτών Χούθι της Υεμένης και στην οποία συμμετείχαν υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι των ΗΠΑ, μεταξύ αυτών ο υπουργός Άμυνας, ο αντιπρόεδρος και οι επικεφαλής των υπηρεσιών πληροφοριών και της CIA.

Μπροστά στο σκάνδαλο, ο Λευκός Οίκος επιχείρησε να υποβαθμίσει τις αποκαλύψεις του The Atlantic και να πλήξει την αξιοπιστία του Γκόλντμπεργκ.

Ανακοινώνοντας σήμερα αυτήν τη συνέντευξη, ο Τραμπ κατηγόρησε τον αρχισυντάκτη του περιοδικού ότι βρίσκεται πίσω από «πολλές φανταστικές ιστορίες» για το πρόσωπό του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Ρεπουμπλικανός δισεκατομμυριούχος επικαλέστηκε μια διαμάχη που χρονολογείται από την πρώτη θητεία του και την οποία συνεχίζει να καταγγέλλει ως «απάτη» του περιοδικού.

Το 2018 ο Τραμπ είχε αρνηθεί να επισκεφθεί, όπως προβλεπόταν, ένα κοιμητήριο στη Γαλλία για Αμερικανούς στρατιώτες που είχαν πολεμήσει στον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο, επισήμως εξαιτίας των άσχημων μετεωρολογικών συνθηκών που θα εμπόδιζαν μια μετακίνηση με ελικόπτερο.

Όμως, σύμφωνα με μαρτυρίες που επικαλέστηκε το The Atlantic, φοβόταν ότι η βροχή θα χάλαγε τα μαλλιά του. Και, σύμφωνα πάντα με το περιοδικό, είχε πει: «Γιατί πρέπει να πάω σε αυτό το κοιμητήριο; Είναι γεμάτο από "losers"», αποτυχημένους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντόναλντ Τραμπ ΗΠΑ The Atlantic
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ