Συρία: Η Τουρκία ήρε τους περιορισμούς στις εισαγωγές συριακών προϊόντων - iefimerida.gr

Συρία: Η Τουρκία ήρε τους περιορισμούς στις εισαγωγές συριακών προϊόντων

κοντέινερ cosco
Εικόνα αρχείου: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Τουρκία ήρε τους περιορισμούς στις εισαγωγές συριακών προϊόντων, μετέδωσε το κρατικό ειδησεογραφικό πρακτορείο της Συρίας SANA.

Την είδηση έκανε γνωστή ο Διευθυντής Σχέσεων της Συριακής Γενικής Αρχής για τη Γη, τους Θαλάσσιους Λιμένες και τα Αεροδρόμια, Μάζεν Αλούς, έπειτα από συζητήσεις με το υπουργείο Εμπορίου της Τουρκίας.

Η Τουρκία και η Συρία, υπό την νέα συριακή κυβέρνηση, συμφώνησαν να επανεκτιμήσουν τους τελωνειακούς δασμούς για συγκεκριμένα προϊόντα και να αρχίσουν διαπραγματεύσεις για την επαναφορά σε ισχύ της συμφωνίας ελεύθερου εμπορίου που ανεστάλη το 2011 όταν άρχισε ο πόλεμος στη Συρία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τουρκία Συρία εισαγωγές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ