Η Temu, συνεχίζοντας το επιθετικό της marketing, ετοιμάζεται να αγοράσει διαφημιστικό χώρο στο Super Bowl, τον τελικό του πρωταθλήματος του αμερικανικού ποδοσφαίρου.
Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που οι θεατές του Super Bowl θα δουν τη διαφήμιση της Temu, μιας από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις λιανικής πώλησης από την Κίνα. Πηγές με γνώση επί του θέματος εμφανίζονται σίγουροι ότι η Temu θα έχει δυναμική παρουσία στο Super Bowl που θα διεξαχθεί στις 11 Φεβρουαρίου.
Η Temu έχει επενδύσει μεγάλα ποσά και έχει κατακλίσει με διαφήμιση το ίντερνετ σε όλες τις περιοχές που η εφαρμογή είναι διαθέσιμη. Τώρα επιδιώκει να κάνει μεγαλύτερο «μπάσιμο» στην παραδοσιακή διαφήμιση με την αρχή να γίνεται στο Super Bowl.
Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ στο economistas.gr.