Κατάρ: «Προκλητική η πρόταση Νετανιάχου για την ίδρυση παλαιστινιακού κράτους εντός Σαουδικής Αραβίας» - iefimerida.gr

Κατάρ: «Προκλητική η πρόταση Νετανιάχου για την ίδρυση παλαιστινιακού κράτους εντός Σαουδικής Αραβίας»

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπέντζαμιν Νετανιάχου
Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπέντζαμιν Νετανιάχου / Φωτογραφία αρχείου: AP Photo
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Κατάρ καταδίκασε σχόλιο του Μπενιαμίν Νετανιάχου που πρότεινε την ίδρυση παλαιστινιακού κράτους εντός της επικράτειας της Σαουδικής Αραβίας, ανέφερε σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Εξωτερικών στη Ντόχα.

Το Κατάρ, είναι ένας σημαντικός διαμεσολαβητής στις διαπραγματεύσεις για την κατάπαυση του πυρός μεταξύ της Χαμάς και του Ισραήλ, ενώ χαρακτήρισε τη δήλωση του Νετανιάχου ως «προκλητική».

Ο Νετανιάχου εμφανίστηκε ν’ αστειεύεται την Πέμπτη, όταν απαντούσε στη διάρκεια μιας συνέντευξης του σε έναν δημοσιογράφο του Channel 14 που τον υποστηρίζει, όταν από λάθος αναφέρθηκε σε “Σαουδαραβικό Κράτος” αντί “Παλαιστινιακό Κράτος”, πριν διορθώσει τη δήλωσή του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπενιαμίν Νετανιάχου ισραήλ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ