Ο Πάπας Φραγκίσκος συνάντησε σήμερα στην αίθουσα ακροάσεων του Βατικανού τους γιατρούς, το νοσηλευτικό προσωπικό και τη διοίκηση του νοσοκομείου της Ρώμης «Αγκοστίνο Τζεμέλι».
«Ευχαριστώ για τη φροντίδα» είπε ο Πάπας
Πρόκειται για την Καθολική πολυκλινική στην οποία ο Ποντίφικας νοσηλεύθηκε από τις 14 Φεβρουαρίου μέχρι τις 23 Μαρτίου, εξαιτίας της διπλής πνευμονίας και της πολυμικροβιακής λοίμωξης που του είχε διαγνωστεί.
Ο Αργεντινός Πάπας τούς ευχαρίστησε για τη φροντίδα και την αγάπη τους και ζήτησε από τους περίπου εβδομήντα εργαζόμενους, γιατρούς και ιθύνοντες του «Τζεμέλι» που τον επισκέφθηκαν, να προσευχηθούν για την υγεία του, υποσχόμενος παράλληλα ότι πρόκειται να τους αναφέρει όλους στις προσευχές του. «Ευχαριστώ για τη φροντίδα που παρέχετε στο νοσοκομείο σας. Είναι εξαιρετική, συνεχίστε πάντα έτσι!» είπε χαρακτηριστικά ο Πάπας Φραγκίσκος.
ΑΠΕ-ΜΠΕ