Νεπάλ: Τουλάχιστον 4 νεκροί και 20 τραυματίες από την πτώση λεωφορείου σε γκρεμό - iefimerida.gr

Νεπάλ: Τουλάχιστον 4 νεκροί και 20 τραυματίες από την πτώση λεωφορείου σε γκρεμό

ασθενοφόρο στο Νεπάλ
Φωτογραφία: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 20 τραυματίστηκαν όταν λεωφορείο έπεσε σήμερα σε γκρεμό στην περιοχή Αργκακάντσι του δυτικού Νεπάλ.

Στο λεωφορείο, το οποίο κατευθυνόταν στην πόλη Μπούτουαλ, επέβαιναν πιστοί που επέστρεφαν από προσκύνημα σε ναό του Αργκακάντσι. Υπό αδιευκρίνιστες για την ώρα συνθήκες, ο οδηγός φέρεται να έχασε τον έλεγχο του οχήματος σε ορεινό επαρχιακό δρόμο, με αποτέλεσμα το λεωφορείο να πέσει στον γκρεμό.

Ο Βισνού Πρασάντ Πάουντελ, εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομικής διεύθυνσης, δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων Xinhua πως τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται, αν και το ενδεχόμενο βλάβης στα φρένα θεωρείται από τις αρχές ως το πιθανότερο σενάριο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νεπάλ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ