Νεκρός ο ηγέτης του Ισλαμικού Κράτος για το Ιράκ και τη Συρία -Ενας από τους πιο επικίνδυνους τρομοκράτες στον κόσμο - iefimerida.gr

Νεκρός ο ηγέτης του Ισλαμικού Κράτος για το Ιράκ και τη Συρία -Ενας από τους πιο επικίνδυνους τρομοκράτες στον κόσμο

Ισλαμικό Κράτος/ Φωτογραφία αρχείου: AP Photos
Ισλαμικό Κράτος / Φωτογραφία αρχείου: AP Photos
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ηγέτης του Ισλαμικού Κράτους στο Ιράκ και τη Συρία, «που θεωρείται ένας από τους πιο επικίνδυνους τρομοκράτες στο Ιράκ και τον κόσμο», σκοτώθηκε.

Αυτό δήλωσε σήμερα ο Ιρακινός πρωθυπουργός Μοχάμεντ Σία αλ-Σουντανί.

Οι ιρακινές δυνάμεις ασφαλείας, μαζί με τον συνασπισμό υπό την ηγεσία των ΗΠΑ που πολεμά την μαχητική οργάνωση, σκότωσαν τον Αμπντουλάχ Μακί Μούσλεχ αλ Ριφάι, γνωστό ως Αμπού Χαντίτζα, πρόσθεσε ο Σουντανί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ισλαμικό κράτος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ