Μελόνι: «Χρειάζεται άμεσα σύνοδος με συμμετοχή των ΗΠΑ, Ευρώπης και των συμμάχων» - iefimerida.gr

Μελόνι: «Χρειάζεται άμεσα σύνοδος με συμμετοχή των ΗΠΑ, Ευρώπης και των συμμάχων»

Τζόρτζια Μελόνι
Τζόρτζια Μελόνι / apimages
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Τζόρτζια Μελόνι, τοποθετήθηκε μέσω γραπτής ανακοίνωσης και με έμμεση αναφορά, στα αποτελέσματα της συνάντησης του Ντόναλντ Τραμπ με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

«Κάθε διχασμός της Δύσης μας καθιστά ασθενέστερους και ευνοεί όποιον θα ήθελε να διαπιστώσει την παρακμή του πολιτισμού μας. Όχι της ισχύος ή της επιρροής του, αλλά των αρχών που τον δημιούργησαν, αρχίζοντας από την ελευθερία. Ο διχασμός δεν θα συνέφερε κανέναν» ανέφερε αρχικά και έκανε πρόταση για άμεση σύνοδο μεταξύ των κρατών της Δύσης.

«Χρειάζεται άμεσα να διεξαχθεί σύνοδος με συμμετοχή Ηνωμένων Πολιτειών, ευρωπαϊκών χωρών και συμμάχων για να μιλήσουμε με ειλικρίνεια, για το πώς εννοούμε να αντιμετωπίσουμε τις μεγάλες σημερινές προκλήσεις αρχής γενομένης από την Ουκρανία -την οποία υπερασπίσαμε από κοινού τα τελευταία χρόνια- και όσων θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε στο μέλλον. Πρόκειται για την πρόταση που η Ιταλία εννοεί να κάνει στους συμμάχους της τις επόμενες ώρες» πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ