Δύο επιβάτες συνελήφθησαν όταν προσπάθησαν να μπουν με το ζόρι σε αεροπλάνο στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Μαϊάμι την Κυριακή, ενώ είχαν καθυστερήσει.
Τα δύο άτομα που ήθελαν να πετάξουν για το Μεξικό, διαπληκτίστηκαν με το προσωπικό του αεροδρομίου και πέταξαν καφέ στο ένα πρόσωπο ενός από τους εργαζόμενους, ενώ προσπαθούσαν να μπουν στο αεροπλάνο, ανέφερε το NBC Miami.
Βίντεο που κοινοποιήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνει αστυνομικούς να ρίχνουν τον άνδρα στο έδαφος και να τον συλλαμβάνουν έξω από την πύλη. Στη συνέχεια τον μετέφεραν σε ένα περιπολικό.
Σε άλλο βίντεο φαίνεται μία αστυνομικός να αναγκάζει τη γυναίκα επιβάτη να καθίσει ενώ άλλοι αστυνομικοί λίγα μέτρα πιο μακρικά συλλαμβάνουν τον άντρα.
Οι αστυνομικοί δεν έχουν δώσει στη δημοσιότητα τα ονόματα των επιβατών ούτε διευκρινίζουν ποιες κατηγορίες αντιμετωπίζουν.
Ο μαζικός καβγάς επιβατών στο αεροδρόμιο της Ατλάντα
Το περιστατικό έρχεται μετά τον απίστευτο μαζικό καβγά που ξέσπασε την Τετάρτη στην πύλη αναχώρησης του αεροδρομίου της Ατλάντα, όπου άντρες και γυναίκες κλωτσούσαν και έριχναν μπουνιές ο ένας στον άλλο.
Αρκετοί παρευρισκόμενοι κατέγραψαν τον καυγά με τις κάμερες των κινητών τους τηλεφώνων από διαφορετικές οπτικές γωνίες και μοιράστηκαν βίντεο στο διαδίκτυο που προσέλκυσαν περισσότερες από μισό εκατομμύριο προβολές.
Δεν είναι σαφές τι προκάλεσε τον καυγά ή πώς επιλύθηκε, ενώ το αστυνομικό τμήμα της Ατλάντα είπε στο DailyMail.com ότι έστειλαν αστυνομικούς στο σημείο, αλλά μέχρι να φτάσουν το πλήθος είχε διαλυθεί.