Κόμπι Μπράιαντ: Σκέψεις για λαϊκό προσκύνημα σε στάδιο 80.000 θέσεων - iefimerida.gr

Κόμπι Μπράιαντ: Σκέψεις για λαϊκό προσκύνημα σε στάδιο 80.000 θέσεων

Κόσμος αφήνει λουλούδια για τον Κόμπι Μπράιαντ
Σε στάδιο 80.000 θα γίνει ενδεχομένως το λαϊκό προσκύνημα για τον Κόμπι Μπράιαντ / Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά την ανάσυρση και των εννέα σορών από το τραγικό δυστύχημα με το ελικόπτερο του Κόμπι Μπράιαντ, μένει να γραφτεί η τελευταία σελίδα.

Ο θρύλος του NBA έχασε τη ζωή του μαζί με την 13χρονη κόρη του και άλλα επτά μέλη το ελικοπτέρου, που έπεσε σε λόφο στην περιοχή Καλαμπάσας, με τις αρχές να ανασύρουν και τα εννέα θύματα.

Πλέον έχει αρχίσει ήδη συζήτηση για το που θα γίνει το λαϊκό προσκύνημα για τον Κόμπι Μπράιαντ. Αν και η λογική έλεγε πως θα γίνει στο Staples Center, έδρα των Λος Αντζελες Λέικερς όπου πέρασε όλη την καριέρα του, τα αμερικανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως πιθανότατα θα αναζητηθεί μεγαλύτερο στάδιο. Το ΤΜΖ έγραψε πως υπάρχουν σκέψεις να γίνει στο χωρητικότητας 80.000 θέσεων L.A. Coliseum, κάτι που θα ξεκαθαρίσει εντός της εβδομάδας.

Στο Staples Center είχε γίνει το λαϊκό προσκύνημα στον θάνατο του Μάικλ Τζάκσον, αλλά στην περίπτωση του Κόμπι Μπράιαντ θεωρείται πως είναι πολύ μικρό, αφού δεκάδες χιλιάδες θέλουν να αποχαιρετήσουν τον τεράστιο αυτόν, αθλητή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ