Ουκρανία: Τουλάχιστον 12 νεκροί και 90 τραυματίες από τα ρωσικά πλήγματα στο Κίεβο - iefimerida.gr

Ουκρανία: Τουλάχιστον 12 νεκροί και 90 τραυματίες από τα ρωσικά πλήγματα στο Κίεβο

Πλήγματα στην Ουκρανία
Πλήγματα στην Ουκρανία /Φωτογραφία: AP Photo
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τουλάχιστον 12 άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 90 τραυματίστηκαν από τη ρωσική επίθεση με πυραύλους και drones στο Κίεβο, τη νύχτα της Τετάρτης προς Πέμπτη.

Αυτό προκύπτει σύμφωνα με νεότερο απολογισμό που έδωσαν σήμερα στη δημοσιότητα οι υπηρεσίες πρώτων βοηθειών στην ουκρανική πρωτεύουσα.

«Ο αριθμός των νεκρών στη συνοικία Σβιατόσινσκι του Κιέβου ανήλθε σε δώδεκα. Διασώστες ανέσυραν άλλα δύο πτώματα από τα ερείπια», αναφέρει το ουκρανικό κέντρο άμεσης βοήθειας σε ανάρτησή του στο Telegram, συμπληρώνοντας πως «90 άνθρωποι τραυματίστηκαν».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ Κίεβο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ