Η Ιταλία ήταν η πρώτη ευρωπαϊκή χώρα που χτυπήθηκε από τον κορωνοϊό. Μετά από μήνες καραντίνας, η χώρα άνοιξε για το καλοκαίρι τόσο για τους ντόπιους όσο και για τους τουρίστες, τηρώντας τα μέτρα ασφαλείας και προστασίας.
Οι επιχειρηματίες της εστίασης έψαξαν και βρήκαν τρόπους για να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους, καθώς η Ιταλία φημίζεται για το εκλεκτό φαγητό, το ποτό και τις φυσικές ομορφιές της. Μάλιστα, βρήκαν έναν απίθανο τρόπο για να σερβίρουν ποτό στους πελάτες τους, που φαίνεται πως είναι επιτυχημένος και δοκιμασμένος.
Ανοιξαν λοιπόν, ξανά, τα «παράθυρα κρασιού» ή «buchette del vino», που συναντώνται κυρίως στην Τοσκάνη και χρονολογούνται από την εποχή του Μεσαίωνα, το 1600.
Δείτε τι είναι τα «παράθυρα κρασιού» στο Bovary.gr
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο