Ισραήλ: Ο Νετανιάχου συγκάλεσε έκτακτη συνεδρίαση μετά τις εκρήξεις σε λεωφορεία - iefimerida.gr

Ισραήλ: Ο Νετανιάχου συγκάλεσε έκτακτη συνεδρίαση μετά τις εκρήξεις σε λεωφορεία

Ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου ανάμεσα σε σημαίες του Ισραήλ
Ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου / Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου συγκάλεσε αργά το βράδυ έκτακτη σύσκεψη αφιερωμένη σε ζητήματα ασφαλείας έπειτα από σειρά εκρήξεων σε λεωφορεία στο κεντρικό Ισραήλ.

Να σημειωθεί ότι εξουδετερώθηκαν κι άλλοι εκρηκτικοί μηχανισμοί, ανακοίνωσε το γραφείο του Ισραηλινού πρωθυπουργού.

«Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου λαμβάνει συνεχείς ενημερώσεις για τα συμβάντα που συνδέονται με τους εκρηκτικούς μηχανισμούς στην περιοχή (Γκους) Νταν και σύντομα θα προεδρεύσει έκτακτης συνεδρίασης για την ασφάλεια», σύμφωνα με τις υπηρεσίες του, έπειτα από τις εκρήξεις σε τρία σταθμευμένα λεωφορεία και την εξουδετέρωση άλλων δυο εκρηκτικών μηχανισμών που ανακοίνωσε νωρίτερα η ισραηλινή αστυνομία.

Δεν αναφέρθηκε κανένας τραυματισμός εξαιτίας των εκρήξεων αυτών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ