Ισπανία: Τουλάχιστον τέσσερις νεκροί σε δυστύχημα σε ανθρακωρυχείο -Ψάχνουν αγνοούμενους - iefimerida.gr

Ισπανία: Τουλάχιστον τέσσερις νεκροί σε δυστύχημα σε ανθρακωρυχείο -Ψάχνουν αγνοούμενους

ασθενοφορο ισπανια
Ισπανία / apimages
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν, τρεις τραυματίστηκαν σοβαρά και δύο φέρονται ως αγνοούμενοι έπειτα από δυστύχημα που σημειώθηκε σήμερα σε ανθρακωρυχείο στην Ισπανία.

Το δυστύχημα συνέβη στην ισπανική περιφέρεια Αστούριας (βόρεια), όπως ανακοίνωσε η υπηρεσία εκτάκτων αναγκών της περιφέρειας.

Νεκροί και αγνοούμενοι σε ορυχείο στην Ισπανία

Ο απολογισμός προς το παρόν ανέρχεται σε τέσσερις νεκρούς, τρεις τραυματίες, δύο από αυτούς διακομίστηκαν στο νοσοκομείο της Πονφεράδα με εγκαύματα και άλλος ένας στο Κάνγκας ντελ Ναρθέα με τραύμα στο κεφάλι, ανέφερε στο X η περιφέρεια της Αστούριας. Εργαζόμαστε για τον εντοπισμό άλλων δύο εργαζομένων, διευκρίνισε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε μια ανακοίνωση, η υπηρεσία εκτάκτων αναγκών διευκρίνισε ότι έλαβε τηλεφώνημα που έλεγε ότι "υπήρχε πρόβλημα με μία μηχανή" στο ορυχείο Θερέδο, στην κοινότητα Ντεγκάνια.

Στο X, ο Ισπανός σοσιαλιστής πρωθυπουργός Πέδρο Σάντσεθ υπέβαλε τα "ειλικρινή συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων" και ευχαρίστησε "τις υπηρεσίες εκτάκτου ανάγκης που εργάζονται στις επιχειρήσεις διάσωσης".

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ισπανία ορυχείο νεκροί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ