ΗΠΑ: Το Πεντάγωνο «είναι έτοιμο να εξετάσει όλες τις επιλογές» για τη Γάζα, λέει ο υπουργός Άμυνας - iefimerida.gr

ΗΠΑ: Το Πεντάγωνο «είναι έτοιμο να εξετάσει όλες τις επιλογές» για τη Γάζα, λέει ο υπουργός Άμυνας

H διαρροή εγγράφων των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ για τον πόλεμο στην Ουκρανία, προκαλεί αναταραχή
Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Πιτ Χέγκσεθ δήλωσε ότι το Πεντάγωνο είναι έτοιμο να εξετάσει όλες τις επιλογές του σε ό,τι αφορά τη Λωρίδα της Γάζας

Η δήλωση αυτή έρχεται μία ημέρα αφότου ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι θα ήθελε η Ουάσινγκτον να αναλάβει τον έλεγχο του θύλακα και να τον αναπτύξει.

«Απλώς θα έλεγα, για το θέμα της Γάζας, ότι ο ορισμός της τρέλας είναι να προσπαθείς να κάνεις το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά και ξανά», είπε ο Χέγκσεθ πριν από τη συνάντηση που θα έχει με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου στο Πεντάγωνο.

«Ο πρόεδρος (Τραμπ) είναι πρόθυμος να σκεφτεί αντισυμβατικά, να αναζητήσει νέους και μοναδικούς, δυναμικούς τρόπους για να επιλύσει προβλήματα που έμοιαζαν δισεπίλυτα. Είμαστε προετοιμασμένοι να εξετάσουμε όλες τις επιλογές», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΗΠΑ Πεντάγωνο Γάζα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ