ΗΠΑ: Την Κυριακή στην Τζέντα θα συνεχιστούν οι συνομιλίες με τη Ρωσία για κατάπαυση του πυρός στην Ουκρανία - iefimerida.gr

ΗΠΑ: Την Κυριακή στην Τζέντα θα συνεχιστούν οι συνομιλίες με τη Ρωσία για κατάπαυση του πυρός στην Ουκρανία

Ο Στιβ Γουίτκοφ, ειδικός απεσταλμένος του προέδρου Τραμπ
Ο Στιβ Γουίτκοφ, ειδικός απεσταλμένος του προέδρου Τραμπ / Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι συνομιλίες για την κατάπαυση του πυρός στον πόλεμο Ρωσίας-Ουκρανίας θα συνεχιστούν την Κυριακή στην Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας, δήλωσε ο ειδικός απεσταλμένος του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, ο Στιβ Γουίτκοφ.

Σε συνέντευξή του στο Fox News, λίγες ώρες μετά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο Τραμπ με τον Ρώσο πρόεδρο, ο Γουίτκοφ δήλωσε ότι οι συνομιλίες για μια συμφωνία κατάπαυσης του πυρός «θα ξεκινήσουν την Κυριακή στην Τζέντα».

«Ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες. Έχουμε μια ομάδα που θα πάει στη Σαουδική Αραβία, με επικεφαλής τον σύμβουλο εθνικής ασφαλείας Μάικ Γουόλτς και τον Αμερικανό ΥΠΕΞ Μάρκο Ρούμπιο, και νομίζω ότι πρέπει να βρούμε αυτές τις λεπτομέρειες» δήλωσε ο Στίβ Γουίτκοφ στην εκπομπή «Hannity».

Σχετικά με μια κατάπαυση του πυρός για τις ενεργειακές υποδομές και τους στόχους στη Μαύρη Θάλασσα, ο Στιβ Γουίτκοφ είπε: «Νομίζω ότι και τα δύο αυτά έχουν πλέον συμφωνηθεί από τους Ρώσους. Είμαι βέβαια αισιόδοξος ότι και οι Ουκρανοί θα συμφωνήσουν».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντόναλντ Τραμπ ΗΠΑ ΡΩΣΙΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ